cocktails-kyltti

Pinterestin koktaili-taulut Top 10

Mielestäni pieni kotibaari kuuluu jokaisen alkoholia nauttivan miehen kotiin. Entistä enemmän siitä saa iloa irti, jos kykenee tekemään hyviä koktaileja. Joidenkin mielestä koktailien näpertäminen ei ole lainkaan miehekkään miehen hommaa. Jos sinä kuulut heihin, niin muuta asennettasi ja tee itsellesi viskikoktaili. Ehkäpä se auttaa. Eikö viski muka ole miehekäs juoma?

Taannoin julkaisimme artikkelin, jossa listasimme viisi Instagramin parasta koktail-käyttäjää. Nyt on aika tehdä sama uudestaan. Tällä kertaa tuplaamme määrät ja vaihdamme alustan Instagramista Pinterestiin. Katso siis Pinterestin 10 parasta koktail-taulua alta. Cheers!

 

Cheers – A Subtle Revelry

Juhlista Cheersin värikkäillä koktaileilla, jotka on koonnut A Subtle Revelry -blogin Victoria. Piirakan jämistä tehtyjä martineja, jäätelöshotteja ja skumppalasissa appelsiinikuutioita.

 

Drinks – Cheers! – Best Friends For Frostinggini koktaili

Tältä taululta löytyy mahtava valikoima koktaileja, joskin osa niistä on hieman tyttömäisiä. Älä kuitenkaan pelkää, vaan poimi parhaat joukosta.

 

Drinks – BuzzFeed Food

Tämä taulu on juuri sitä, mitä vain BuzzFeediltä voi odottaa: niin hyviä koktaileja, että ne on pakko jakaa muiden kanssa. Suosikkini oli ”13 Vodka Shots You’ll Actually Want To Take.” Varo kuitenkin, ettet selaa taulua koko iltaa.

 

A Drinky Poo or Two – Molly @ Doughvelopmenttequila koktaili

Tästä taulusta löydät yli 1000 hyvää tapaa sammuttaa janosi. Tätä taulua ylläpitää Doughvelopment -blogin Molly, joka selvästi osaa hommansa. 

Cocktails – How Sweet Eats

Täällä tarjoillaan yksinkertaisia ja hienostuneita, mutta moderneja koktaileja. Hyvänä esimerkkinä toimii puolukka-bourbon ja jäinen piparimartini. Ei ole sattumaa, että loistava ruokablogi ylläpitää myös loistavaa koktail-taulua.

Drinks – Leah Bergmanpalava drinkki

Jos etsit upeita koktaileja, niin tämä on taulusi. Freutcake -blogin ylläpitäjä Leah Bergman loihtii kuvankauniita koktaileja blogiinsa ja pinnaa ne tälle taululle. Mukaan mahtuu myös muita mahtavia reseptejä netistä.

Katso lisää herkullisia koktaileja seuraavalta sivulta –>