Info

Mitä?

Finmane on suomalaisille miehille suunnattu nettilehti. Tavoitteemme on luoda keskustelua, antaa vinkkejä ja auttaa miehiä kehittämään itseänsä.

Sivustolta löydät artikkeleita kulttuurista, taloudesta, urheilusta, naisista ja monista muista miehen mieltä askarruttavista aiheista. Pyrimme luomaan laajan ja mahdollisimman monia ihmisiä palvelevan lehden. Tämä voi toimia internetin miesluolanasi, tai sitten voit poimia täältä lahjavinkkejä miestäsi varten.

Miksi?

Suomessa ei perinteisesti ole ollut laajoja miestenlehtiä. Tekniikan maailma on Suomen menestynein miehille suunnattu lehti, mutta nimensä mukaan se rajoittuu vaan tekniikkaan. Halusimmekin luoda miehille oman verkkolehden, sillä katsoimme sen vähintäänkin oikeutetuksi. Onhan laajoja naisten lehtiä Suomessa ehkäpä jopa sadoittain.

Sivustoamme rahoitetaan affiliate-mainonnan avulla. Bannereista ja teksteistä saattaa löytyä affiliate-linkkejä, joista saamme pienen korvauksen, mikäli ostat yhteistyökumppaneidemme tuotteita tai palveluita. Sinulle nämä eivät maksa yhtään ylimääräistä.

Anna palautetta

Haluamme kehittää sivustoamme paremmaksi. Juuri SINÄ voit auttaa meitä kehitystyössä lähettämällä meille palautetta. Kerro mistä pidit, ja mitä haluaisit lisää? Ole kriittinen ja kerro mistä et tykännyt, ja mitä pitäisi vähentää? Palaute on aina tervetullutta meille.

Palaute ja yhteydenotot: toimitus@finmane.fi