instagramin parhaat koktail-tilit

Instagramin Top-5 koktail-tilit

Olemme kaikki kokeneet sen: Seisot baaritiskillä kavereidesi kanssa ja odotat, että baarimikko tulee kohdallesi. Aiot tilata normaalin kossubatterisi, mutta alatkin miettiä, että on aika kokeilla jotain uutta. Samalla tulee kuitenkin vuorosi, mutta et keksi mitään uutta. Panikoit ja tilaat hanaoluen. Vaikka et edes sen kummemmin välitä kaljasta.

Nyt sinulla on tilaisuutesi varmistaa, ettei niin enää käy. Samalla saat Instagram-fiidiisi kosteita kuvia.

Alla on listattuna viisi Instagramin parasta koktail-käyttäjää. Heitä seuraamalla opit tilaamaan haluamiasi drinkkejä, valmistamaan niitä ja näet mehukkaita kuvia.

 

1. @stirandstrain

Kuva, jonka Elana (@stirandstrain) julkaisi

  Elana, tämän IG-käyttäjän ylläpitäjä tietää, kuinka ottaa houkuttelevia koktailikuvia. Reseptit koktaileihin löydät hänen Stir and Strain nimisestä blogistaan. Hän valottaa kaiken juomien sekoittamisesta aina savustetun jään valmistamiseen. Seuraamalla häntä pääset myös katsomaan millaista on koktaileista blogaavan naisen elämä.  

2. @beautifulbooze

Kuva, jonka Natalie Migliarini (@beautifulbooze) julkaisi


Oletko koskaan harkinnut laittavasi koktailiisi hieman eksoottisempia ainesosia, kuten artisokkaa, porkkanoita tai kukkia? Olit sitten ammattilainen tai viikonloppu baarimikko, niin juomablogaaja Natalie Migliarini inspiroi sinua takuuvarmasti. Hänen blogistaan löytyy reseptit IG-sivuilla esiintyviin drinkkeihin – mikään ei estä sinua valmistamasta itse samanlaista.

3. @cocktail_aficionado

Kuva, jonka cocktail_aficionado (@cocktail_aficionado) julkaisi

  Kyllä, kyllä. Tämän käyttäjän kuvat eivät ehkä yllä samalle tasolle, kuin muiden tälle listalle päässeiden. Jokaisesta Aficianadon kuvasta löytyy kuitenkin resepti, joten tätä käyttäjää kannattaa seurata, jos koktailien valmistaminen kiinnostaa.

Jatkuu seuraavalla sivulla –>