cocktails-kyltti

Pinterestin koktaili-taulut Top 10

Cheers! – Nikki Rappaport

Cupcakes for Breakfast -blogin takaa löytyvä nainen, Nikki Rappaport saa sinut tekemään koktaileja aamupalaksikin. Valtava valikoima hauskoja ja virkistäviä drinkkejä. Hunajasitruunaviskiä ja paahdettuja vaahtokarkkeja shottilaseina – ja kaikkea siltä väliltä.

 

Cocktails & Drinks – Naomi @ Bakers Royalekoktail lasi baarissa

Leipoja, ruokablogaaja ja valokuvaaja Naomi tietää parhaat koktailit janon sammuttamiseen ja osaa kuvata ne tyylillä. Lähes 50 000 seuraajaa eivät voi olla väärässä.

 

Summer Cocktails – Rachel Hollis

Rachel Hollis on kerännyt kesäiset suosikki koktailinsa yhteen paikkaan, jotta voisimme nauttia niistä. Poimi parhaat ideat ja valmista kesäisiä koktaileja (vaikka Suomessa onkin talvi).

 

Drinks – Sarah Kieffermustavalkoinen margarita

Moderni, minimaalinen ja helppo: The Vanilla Bean Blogin perustaja Sarah Kieffer pysyy uskollisena ja jatkaa upeiden elintarvike kuvien ottamista koktail-taulussaan. Rentoudu ja maistele munatoti lattea. Kyllä, täältä löytyy myös hyviä alkoholittomia juomia.

Yhteenveto

Jäikö meiltä suosikkisi huomaamatta? Mitkä ovat parhaat valmistamasi koktailit? Vergikola ja mehukattimimosa? Ota osaa keskusteluun kommenttikentän kautta.