jersey shoren hahmot, vinny, snooki ja mike

Jersey Shore antoi meille ainakin nämä 6 asiaa

Oliko Jersey Shore oikeasti niin huono sarja, kuin muistamme? Mukaan mahtui kyllä paljon vituttavia hetkiä, hieman liikaa feikattuja kohtauksia ja liikaa printti t-paitoja. Positiivisiä asioita kuitenkin löytyi myös. Tähän artikkeliin listasin kuusi positiivista asiaa, jotka Jersey Shore toi mukanaan.

1. Fitness. Jersey Shore toi maailmalla idean GTL:stä (Gym, Tan, Laundry). Niin laimealta kuin se kuulostaakin, niin se on melko hyvä filosofia, tai ainakin ensimmäinen kirjain: G. Vaikka nuo jätkät kävivätkin puntilla vain saadakseen naisia, niin salilla käynti on myös suuri askel kohti terveellisempää elämää.

2. Tyyli. Heidän vaatetuksensa oli ehkä hieman alaluokkaista ja rahvasta, mutta he sentään vaihtoivat vaatteitaan joka päivä. Suomessa on monia kuntia, jossa Jersey Shore -tyylin omistavaa ihmistä voitaisiin pitää jopa muodin edelläkävijänä.

3. Valkoiset miehet saivat uusia tanssiliikkeitä. Suomalainen mieshän ei tunnetusti tanssi, ainakaan ilman yli 2 promillen humalatilaa. Voimme kiittää Jersey Shorea ”fist pump” tanssiliikkeen lanseeraamisesta. Hetken aikaa myös Suomalainen mies osasi edes yhden hyväksytyn tanssiliikkeen. Fist pump kuitenkin kuoli yhtä nopeasti, kuin syntyikin, mutta se oli sen arvoista.

nyrkkipumppi, eli fist pump

4. Pickup artistien seuraaminen kotisohvalta. Epätoivoisimmat joutuvat lukemaan kirjoja, yrittämään ja epäonnistumaan. Jersey Shoren ansiosta pystyit käsittelemään huomattavan määrän tietoa naisten iskemisestä suoraan kotoa käsin. Se ei välttämättä ollut huippulaatuista naisten poimimista, mutta virheistähän tunnetusti oppii parhaiten.

5. Hauskoja heittoja ja koodikieltä. Kuka muka ei huvittunut siitä, kun rumalle naiselle lanseerattiin oma termi, ”grenade”? Oli myös hauskaa kertoa ystävilleen, että ”i have a situation”, eli on tilanne päällä potentiaalisten naisten kanssa.

6. Wingman. Tämä oli ehkäpä koko sarjan hyödyllisin opetus. Tavallisetkin ihmiset ymmärsivät sen, jonka ammattilaiset jo tietävätkin – hyvä siipimies on painonsa arvoinen kullassa. Sarjan avullalla miehet oppivat, kuinka olla huono siipimies, kuten Mike tai hyvä wingman, kuten Vinny.

”Huolimatta siitä, että sarja oli karkeasti sanottuna hyvin tyhmä, hyödytön, eikä siinä ollut minkäänlaista juonta, niin siinä oli paljon hyviäkin puolia.”