mitä on tinder pettäminen

Tinder pettäminen – Mikä lasketaan?

Men’s Health ja Women’s Health -lehtien tekemän kyselyn mukaan miehillä ja naisilla on eri käsitykset uskottomuudesta ja siitä mitä on Tinder pettäminen.

On olemassa kysymyksiä, joista on noussut useita pubi-keskusteluja – ja paljon väittelyitä pariskuntien kesken.

Lasketaanko Tinder -tili pettämiseksi? Entä sekstaaminen? Suutelu? Voiko mies tuntea olonsa mukavaksi tapaillessaan itseään enemmän tienaavaa naista?

Men’s Health ja Women’s Health -lehtien tekemä kysely selvitti molempien sukupuolien vastaukset näihin kiperiin kysymyksiin. Yhdysvalloissa tehdyn tutkimuksen otantaan otettiin tuhat miestä ja tuhat naista.

 

Mitä on uskottomuus?

Naisista 85% oli sitä mieltä, että suutelu toisen ihmisen kanssa lasketaan pettämiseksi. Miehillä sama luku oli 78%. Raja menee siis yleensä suutelussa. Jotkut ovat toki herkempiä ja ajattelevat eri tavoilla, ja eräät laskevat pettämiseksi jopa tekopimpin kanssa masturboinnin.

82% naisista ajatteli, että sekstaaminen, eli seksiviestittely lasketaan pettämiseksi. Miehistä 67% oli samaa mieltä.

Saako rintakarvat ajella?

Miehistä 44% ajatteli, että he ovat oikeutettuja ajamaan rintakarvansa. Naisista kuitenkin vain 28% sanoi olevansa iloisia, jos heidän poikaystävänsä tekisi niin.saako rintakarvat ajella?

Joka viides mies sanoi tuntevansa olonsa epämukavaksi, jos hänen kumppaninsa tienaisi enemmän kuin hän. Naisilla luku oli joka kymmenes.

Tinder uskottomuus

Tinder -tiliä ei pidetty yhtä pahana asiana, kuin suutelua. Vain 37% miehistä ajatteli, että Tinder pettäminen on sama asia, kuin Tinder -tilin omistaminen. Naisilla luku oli 48%.

37% ja 48% ovat yllättävän pieniä lukuja, kun kyseessä on kuitenkin lähes pelkästään seksin etsimiseen tarkoitettu sovellus. Valtaosa siis hyväksyi puolisonsa Tinder -tilin. Tutkimuksesta ei kuitenkaan käynyt ilmi, että hyväksyttiinkö siinä vain tili, vai myös sen käyttö.

Mitä mieltä olet, lasketaanko Tinderin käyttö pettämiseksi? Mitä on Tinder pettäminen?