velipuoli soittelee

Tuhoaako bromanssi parisuhteesi? Ota selvää.

Olet varmaankin kuulut termin ”bromance”. Kyseessähän on veljellinen heteromiehen rakkaus kaveriaan kohtaan, eli ”bromanssi”. Veljes rakkaudesta onkin tullut eräänlainen muoti-ilmiö maailmalla ja yleinen aihe tv-sarjoissa ja elokuvissa. Bromanssista kertovat Harold & Kumar -elokuvat ja mm. Jersey Shoressakin nähtiin muutama vuosi sitten Pauly D:n ja Vinnyn ikimuistoinen bromanssi.

On kuitenkin olemassa yksi ihmisryhmä, joka ei iloitse kahden heteromiehen välisestä rakkaudesta. Tähän ihmisryhmään kuuluu niin tyttöystävät, kuin vaimotkin ja kyseessähän on tietenkin paremmat puoliskomme.

Daily Mail:n tutkimuksen mukaan joka neljäs nainen suorastaan vihaa miehensä bromansseja. Yksi kymmenestä naisesta sanoi, että heidän miehensä kaverit rasittavat heidän suhdettaan ja ovat vaaraksi koko suhteelle.

Tämä mielessämme päätimme selvittää, ovatko lukijoidemme bromanttiset illalliset ja Instagram -kuvat vaaraksi heidän parisuhteilleen? Listasimme kahdeksan bro-asiaa, jotka saattavat aiheuttaa suurta närkästystä vaimomateriaalissa. Spekuloimme myös tyttöystävien ja vaimojen mahdollisia reaktioita.

Some-tilisi on täynnä ”bro” kuvia

Puolet Instagram ja Facebook -kuvistasi on otettu velivaimon kanssa. Vedätte samoja muka hauskoja ilmeitä mitä kummallisemmissa paikoissa (baarit, road-tripit, matkat, koulu). Instagramissa kuvasi löytyvät helpoiten tägeillä #veli, #bros4life ja #veikka.

Tämä saattaa aiheuttaa suurta kateutta, vihaa ja häpeää tyttöystävässä. Nämä tunteet kohdistuvat sinuun, kaveriisi ja ehkäpä jopa vihaajaan itseensäkin.

Shoppailette yhdessäshoppailu

Autat häntä ostamaan sporttilenkkarit, jonka jälkeen keskustelette housujen ostamisen vaikeudesta. ”Noi sopii tosi hyvin sen sun V-aukko t-paidan kanssa, joka me ostettiin lauantaina,” sanot hänelle.

Tämä on liikaa monille naisille. Shoppailuhan on tunnetusti naisten harrastus, eikä tyttöystävä välttämättä pidä siitä, että olet siinä häntä omistautuneempi ja shoppailet kaverisi, etkä hänen kanssaan.

Annat hänelle liikaa kohteliaisuuksia

”Mun hiukset on ihan vituillaan,” sanoo veliystäväsi sinulle kävellessään peilin ohi. ”Ei, näytät hyvältä mies:) !”, vastaat sen kummemmin ajattelematta asiaa. Jotta välttyisitte kiusalliselta hetkeltä ja hintahtavalta tunnelmalta, päätätte läpällä esittää suutelevanne. Tarkoitus oli hyvä, mutta teitte itsestänne juuri naurunalaisia.

Tämä on jo liikaa monilla tytöille. Etenkin silloin, jos annat kaverillesi enemmän kohteliaisuuksia, kuin hänelle.

Paritat häntäparittajan ammatti

Esittelit miesvaimosi hänen nykyiselle tyttöystävälleen. He olivat ensi kertaa sängyssä samalla, sen jälkeen, kun veljesi kommentoi kissavideotasi, jonka postasit facebookkiin. Otit siitä jopa screenshotteja, jotta voit esitellä niitä häissä ollessasi bestmanina.

Tyttöystävän reagointi riippuu hyvin pitkälti siitä, että harrastaako hän itse samaa.

Jaatte kaiken, aivan kaiken

Ostit juuri kaksi laatikkoa olutta. Toinen niistä menee ”veljellesi”, koska tiedät, että hän on jo käyttänyt koko palkkansa. Tiedätte myös kaikki toistenne salaisuudet. Jos olet veljesi ja naisesi kanssa samassa bussissa, niin istut veljesi vieressä.

Tyttöystäväsi ei välttämättä pidä siitä, että bromanssi tuntee hänet yhtä hyvin, kuin sinäkin.

Teillä on samanlaiset tatuoinnit

Te molemmat haluatte samanlaiset tatuoinnit, mutta annat kaverisi ottaa sen, koska niinhän ystävät tekevät, eikö? Äärimmäisessä tapauksessa otatte molemmat samanlaiset tatuoinnit. Entistä pahempaa tästä tekee se, että tatuoinneissa lukee toistenne nimet. Tästä ei enää bromanssi pahene.

Jos teit tämän, niin varaudu siihen, että sinulla ei enää ole tyttöystävää.

Tilaat hänelle juomiamies tilaa juomaa

Tilasit hänelle juoman, kun hän oli käymässä vessassa. Tunnet hänet niin hyvin, että pystyit arvaamaan mitä hän tässä tapauksessa tilaisi. Jos tilasit hänelle myös ruokaa, niin olet ehdottomasti vaaravyöhykkeellä.

Jos et tilaa samalla tavalla myös naisellesi syötävää ja juotavaa, niin tiedät kyllä itsekin mitä on luvassa.

Lopetat hänen lauseensa

Tyttöystäväsi muistuttaa sinulle säännöllisesti, kuinka olette kuin siiamilaiset kaksoset – kokoajan yhdessä. Häntä ei hauskuuta se, että lopetatte aina toistenne lauseet.

Vaikka naiset kokevatkin suurta mielihyvää viimeistellessään kavereidensa lauseita, niin ilmiö ei kuitenkaan toimi toiseen suuntaan.