kuinka lavastaa oma kuolema

Kuinka lavastaa oma kuolema – (lähes) täydellinen opas

Lue: Tämä artikkeli on tarkoitettu vain viihteeksi. Finmane.fi ei ota mitään vastuuta tästä artikkelista, eikä kannusta ketään lavastamaan omaa kuolemaansa, tai tekemään muutakaan laitonta. Huomaa, että väärennettyjen henkilötietojen hankkiminen ja pimeän aseen omistaminen ovat rikoksia. Rikollista on myös virkavaltaa hämätäkseen piilottaa rahoja veroparatiisitileille. Jos kuitenkin olet onnistunut lavastamaan oman kuolemasi, haluaisimme ehdottomasti kuulla siitä.

Joka vuosi tuhansia ihmisiä lavastaa oman kuolemansa. Syitä on monia. Joidenkin henkeä uhataan, jotkut pakenevat velkoja. Jotkut pakenevat Makuunin perimismaksuja. Kokosimme pienen infopaketin aiheesta.

Alkutyö

Oman kuoleman lavastamiseen vaaditaan enemmän työtä, kuin häiden järjestämiseen. Ainakin silloin, jos on tarkoituksena myös onnistua. Varmista, että olet hoitanut seuraavat asiat kuntoon, ennen kuin ryhdyt toimeen.

Etsi piilopaikkameksiko on klassinen piilopaikka

Kaikki työsi on ollut turhaa, jos ystäväsi näkevät sinut viikko sen jälkeen, kun sinut on ilmoitettu kuolleeksi. Tarvitset turvallisen piilopaikan josta poliisit, yksityisetsivät ja tuttusi eivät löydä sinua. On myös huomioitava, että jos ihminen katoaa yllättäen voidaan siitä uutisoida melko laajastikin, ja silloin sinun täytyy olla maan alla pitkään. Mitä kauemmas pääset nykyisestä olin paikastasi, sitä parempi. Et voi myöskään mielellään asua kaupungissa, jossa asuu ihmisiä jotka tuntevat sinut. Sinun tulee myös välttää suosittuja lomakohteita, joissa saattaisi vierailla tuttujasi.

Tarvitset alkupääomaaoman kuoleman lavastaminen

Saavuttamasi vapaus on arvotonta, jos sinulla ei ole rahaa jolla nauttia siitä ja turvata sen jatkuvuus. Ensimmäisiä askelia kuoleman lavastamiseen onkin pienen pesämunan hankinta. Muutaman ensimmäisen kuukauden ajan sinua ei saa näkyä julkisilla paikoilla, ainakaan ilman valeasua. Pimeäkään työ ei tällöin myöskään kannata (se on myös laitonta). Noin puoli vuotta ennen h-hetkeä sinun tulee aloittaa pankki tilisi tyhjennys. Nosta rahaa pienissä erissä käteiseksi puolen vuoden ajan. Jos nostat rahat yhdessä erässä on se liian epäilyttävää. Kun sinut on todettu kuolleeksi, tullaan kaikki korttisi jäädyttämään.

Kun olet saanut kerättyä itsellesi tarvittavan määrän rahaa, voit säilyttää rahat joko käteisenä tai veroparatiisitilillä. Käteisen etuna on se, ettei sitä voi virtuaalisesti jäljittää. Veroparatiisitiliinkään eivät viranomaiset pääse käsiksi, jos olet hoitanut homman oikein.

Kuten varmasti ymmärrät, ei pienellä alkupääomalla pysty elämään ikuisesti. Niinpä sinun tulee pyrkiä hankkimaan itsellesi pimeä työ. Laillinen työ ei tule kysymykseen, sillä silloin verotustiedot paljastaisivat sinut.

Muuta identiteettiäsiväärennetty passi

Tänä päivänä on mahdotonta matkustaa ulkomaille ilman kunnollisia henkilötodistuksia. Helpoin ratkaisu onkin hankkia sipuliverkosta tai ulkomailta itselleen väärennetty passi, ajokortti ja sosiaaliturvatunnus. Se tulee maksamaan paljon sillä vapaus ei ole ilmaista. Sinun tulee hankkia itsellesi uusi nimi, syntymäaika ja syntymäkaupunki, ja opetella ne ulkoa. On myös hyvä kehittää jonkinlainen ”vale-elämäntarina”.

Muuta ulkonäköäsi

Aina voi käydä huono tuuri ja joku saattaa tunnistaa sinut. Niinpä sinun kannattaa ehdottomasti myös muuttaa ulkonäköäsi. Leikkaa erilainen kampaus, ja värjää hiuksesi. Hanki uusi vaatetyyli, ja kasvata vaikkapa parta, jos sinulla ei sellaista ole. Jos sinulle ei kasva partaa, hanki tekoparta. Jos olet nainen, voit vihdoin hankkia myös rintaimplantit ja botox-huulet.

Kirjoita kirjeitsemurha kirje

Jos ajattelit lavastaa itsemurhan, sinun tulee jättää jälkeesi kirje. Muista mainita ylitsepääsemätön tilanteesi, maailman julmuus ja masennus. Kirjeen täytyy olla uskottava.

Älä ylpeile

Voit tuntea itsesi erittäin fiksuksi ajatellessasi, että pystyt lavastamaan oman kuolemasi. Ylpeys käy kuitenkin lankeemuksen edellä, joten älä kehuskele kenellekään, tai ylipäätään edes mainitse asiasta.

Älä käyttäydy epäilyttävästi

Jotta et epäonnistuisi, tulee sinun käyttäytyä mahdollisimman normaalisti. Älä siis myy kaikkia tavaroitasi, äläkä taloasi. Älä myöskään ota henkivakuutusta.

Jatkuu seuraavalla sivulla –>