kuinka lavastaa oma kuolema

Kuinka lavastaa oma kuolema – (lähes) täydellinen opas

Lavastaminen

Kun pohjatyö on tehty, on aika tehdä itse lavastus. Valitse seuraavista metodeista parhaiten sinulle sopiva.

Kuole ulkomaanmatkallathaimaan turkoosit vedet

Monissa köyhissä maissa rahalla saa mitä vaan. Kun seuraavan kerran olet lomalla Aasiassa tai Etelä-Amerikassa, pyydä virkamiestä kirjoittamaan sinulle kuolintodistus ja lähettämään se paikalliseen suurlähetystöön. Varmisti, että kuolinsyy on uskottava. Mm. hukkuminen ja rekkakolari ovat melko hyviä.

Toinen hyvä vaihtoehto on Syyriaan matkustaminen. Suomi kun ei estä kotimaisten taistelijoiden lähtöä Syyriaan. Ensiksi sinun täytyy etsiä tietokoneellasi terriristijärjestö ISIS:in propagandaa, sekä tehdä soittolista koneelle Islamilaista valtiota ylistävistä kappaleista.

Päästessäsi Syyriaan alkaa tehtävän vaikein osa: sinun täytyy hankkia itsellesi väärennetty henkilöllisyystodistus ja selvitä hengissä. Terroristit ovat tunnetusti vaarallisia, eivätkä juuri pidä meistä länsimaalaisista. Voit halutessasi jäädä Syyriaan (emme suosittele, sillä lavastus saattaa muuttua todeksi), tai jatkaa Syyriasta eteenpäin. Sinua ei todennäköisesti enää kaivata takaisin, sillä sinun ajatellaan taistelevan ISIS:in riveissä. Terroristit ovat myös nopeasti maan päältä katoavaa porukkaa, joten sinun ei välttämättä edes uskota olevan elossa.

Räjähdäsuuri räjähdys

Lavasta räjähdys ja varmista, että jätät jälkeesi lompakkosi, jossa on henkilöllisyys todistuksesi. Tuli ja räjähteet toimivat molemmat mainiosti. Kunhan ne ovat todella tuhoisia ja jäljelle ei jää mitään. ”Ruumiisi” täytyy tuhoutua täysin. Varo kuitenkin, ettet vahingoita muiden omaisuutta tai henkeä. Mikään ei ole ikävämpää, kuin jäädä kiinni ja saada syytteet tuhopoltosta ja kuolemantuottamuksesta.

Aja jyrkänteeltä alasräjähdys jyrkänteellä

Tämä on yleinen tapa lavastaa oma kuolema, ainakin elokuvissa. Tämä on kuitenkin vaarallinen tapa ja oma henkesi saattaa olla vaarassa. En myöskään tiedä, että onko Suomessa tähän tarkoitukseen sopivia jyrkänteitä. Jyrkänteen täytyy olla satoja metrejä korkea, jotta auto räjähtää osuessaan maahan. Kerää itsestäsi myös verta parin kuukauden ajan, jonka sitten jätät autoon. Tällöin autostasi saattaa löytyä DNA:ta, joka voisi vahvistaa kuolemasi. Muista myös suunnitella hyvä pakoreitti tekopaikalta.

Väkivaltainen kuolemamurhan lavastaminen

Joka vuosi ihmisiä tapetaan kotiinsa, jopa Suomessa. Miksi ei siis sinuakin? Hämää virkavaltaa, ja lavasta oma ”murhasi”.

Aluksi sinun täytyy hankkia itsellesi pimeä ase. Sinun tulee myös kerätä itseltäsi verta, jotta DNA:si voidaan tunnistaa rikospaikalta. Asuntosi tulee näyttää siltä, että siellä on tapahtunut väkivaltainen taistelu. Kaada kirjoja hyllystä, riko tavaroita, ja tee sotkua. Seuraavaksi levitä vertasi taloon. Viimeiseksi, ammu muutama laukaus aseella, ja poistu paikalta ennen poliisien saapumista. Ruumiin puuttuminen tulee näyttämään epäilyttävältä, mutta pitkän jahdin jälkeen etsijät tulevat siihen tulokseen, että murhaaja vei ruumiisi mukanaan.

Lavasta oma kidnappauksesikidnappauksen lavastaminen

Suomessa kenelläkään ei ole syytä kidnapata sinua, ellet ole äärimmäisen rikas. On kuitenkin olemassa maita, jossa länsimaisen ihmisen kidnappaus kannattaa aina. Etelä-Amerikka on juuri tällainen paikka. Indonesian viidakot toimivat myös hyvin, sillä terroristijärjestö Isis:in tiedetään kidnapanneen alueelta ihmisiä.

Kun olet päässyt paikanpäälle, hanki joku luotettava ihminen, joka soittaa kiristyspuhelun perheellesi. Ihmisen täytyy olla luotettava, sillä et varmasti halua, että hän alkaa kiristämään sinua tai vasikoi. Puhelujen täytyy tapahtua kaukana piilopaikastasi ja niiden täytyy mielellään olla alle 30 sekunnin mittaisia, sillä silloin niitä on vaikeampi jäljittää. Muista myös olla vähintään pari päivää piilossa ennen puhelinsoittoa, äläkä unohda tuhota puhelintasi.

Ensimmäisessä puhelussa tulee kolmannen osapuolen pyytää paljon rahaa. 100 000 euroa on hyvä summa. Aikarajan on hyvä olla myös lähes mahdoton ja soittajan tulee uhata, että kuolet jos rahoja ei toimiteta 48 tunnissa.

Kun aikaraja on umpeutunut, tulee luottohenkilön soittaa uudestaan. Jos rahoja ei ole tullut, hänen tulee lopettaa puhelu välittömästi. Jos rahat ovat tulleet, niin olet 100 000 euroa rikkaampi. On kuitenkin muistettava, että todennäköisesti tämä henkilö ryöstää rahasi. Kun sinusta ei kuulu mitään voidaan pian todeta, että sinut on tapettu.

Paluuta ei oletiepäättyy

Oman kuolemasi lavastaminen tulee vaikuttamaan sinuun koko loppuelämäsi. Jos siis ajattelit näin tehdä, harkitse vielä uudestaan. Rakkaasi, jotka ovat surreet kuolemaasi, eivät välttämättä ilahdu, jos ilmestyt kymmenen vuoden päästä takaisin. Käytännön pilanakaan tämä ei ole kauhean hauska, jos hautajaisiin on mennyt yli 10 tuhatta euroa. Työllistät myös aivan turhaan poliisilaitosta, ellet jopa useiden maiden poliisilaitoksia. Tällöin sinulla ei todennäköisesti tule ikinä olemaan varaa palata takaisin ”elävien kirjoihin”.