instagram räppäri venyttää

Ovatko nämä IG:n hauskimmat räppäri-tilit?

”Hip hop -kulttuuri on siirtynyt muun maailman tapaan Instagramiin.”

Räppärit eivät lisää Instagramiin kuvia kuppikakuista taikka kissoista, sillä iso osa seuraavista kuvista tulee koostumaan luksus-elämästä, nopeista autoista ja suurista määristä päihteitä. Seuraavien kymmenen räppärin ig-elämä on täyttä blingiä, jopa seepia-filtterin läpi katsottuna.

 

10. Rihanna @badGalRiRi

Kuva, jonka badgalriri (@badgalriri) julkaisi

Hänen kuvansa eivät välttämättä koostu vain nopeista autoista tai blingistä. Hän on kuitenkin naurettavan seksikäs, sillä onhan hän Rihanna. Jos olet kiinnostunut hänen niukoista mekoistaan, niin anna hänelle seuraus.

9. Juicy J @juicyj 

Kuva, jonka juicyj (@juicyj) julkaisi

Juicy J:llä on kukkaa ja kenkiä. Hän tekee musiikkia ja viihtyy tyttöjen pukuhuoneissa – ja tässä oli vain neljän ensimmäisen kuvan sisältö. Jotkut räppärit pyrkivät tuomaan esiin klassista tyyliä somessa, mutta Juicy J ei todellakaan kuulu heihin. Tämän kaverin ei myöskään tarvitse käydä automaatilla kovin usein.

8. Rick Ross @richforever

Kuva, jonka Ricky Rozay (@richforever) julkaisi

Rick Ross on yksi suurikokoisimmista räppäreistä, hän edustaa siis todellista amerikan meininkiä. Hänen Instagram -tilinsä on täynnä kuvia hänen tatuoinneistaan ja taiteesta. Hauskana yksityiskohtana kerrottakoon, että Rick Ross tykkää kuvata maalauksia, patsaita ja muuta taidetta. Hänen tilinsä on myös täynnä luksus-autoja. 

7. Meek Mill @meekmill

Kuva, jonka Meek Mill (@meekmill) julkaisi

Meek Mill brassailee tyypillisesti kengillä ja blingillä, mutta hänellä on myös tapana kirjoittaa motivoivia viestejä seuraajilleen. Hän on mies, joka haluaa pitää yhteyttä faneihinsa henkilökohtaisella tasolla.