instagram räppäri venyttää

Ovatko nämä IG:n hauskimmat räppäri-tilit?

6. Snoop Dogg @snoopdogg

Kuva, jonka snoopdogg (@snoopdogg) julkaisi

Snoopin tili tuoksuu ruoholta, mutta hän ei ole kuitenkaan pelkkä yhden tempun poni. Snoopin tuhansista Instagram kuvista löytyy kaikkea laidasta laitaan. Mukaan mahtuu myös taidokkaita kuvanmuokkauksia ja meemejä.  

5. T.I. @troubleman31

Kuva, jonka TIP (@troubleman31) julkaisi

T.I. on tunnettu hulluista tempauksistaan. Lehdistö kertoo hänen mm. hakanneen pojan, joka oli halunnut harrastaa seksiä hänen tytärpuolensa kanssa. Lukuisia kertoja vankilassa ollut räppäri elää tällä hetkellä kuitenkin täyttä elämää. Hänellä on vaimo, kaksi poikaa ja yli 50 miljoonaa dollaria rahaa.

4. Freddie Gibbs @FreddieGibbs

Kuva, jonka Frederico Soprano (@freddiegibbs) julkaisi

Freddie Gibbsin tililtä löytyy kuvia ja videoita hänen elämästään, kannabis-farmeistaan ja koiristaan. Mies tykkää kuvata videoita itsestään polttelemassa poikkeuksellisen suuria jointteja. 

3. French Montana @frenchmontana

Kuva, jonka French Montana (@frenchmontana) julkaisi

Marokkolais-taustainen räppäri täyttää tiliään kuvilla ylellisestä elämästään. Hän omistaa tiikerin, hengailee Khloe Kardashianin kanssa ja viettää usein aikaa Dubaissa. Hänellä on tietenkin myös yksityinen lentokone ja iso kokoelma autoja.

2. Fabolous @myFabolousLife

Fabolousin tili edustaa räppäreille tyypilliseen tapaan kenkiä, blingiä ja viinaa. Hän tekee kuitenkin eron muihin räppäreihin tekemällä kaiken aina hieman isommin. Hänellä on hieman enemmän rahaa, kenkiä ja naisia, kuin muilla.  

1. Tyler The Creator @feliciathegoat

Kuva, jonka Tylers Auntie (@feliciathegoat) julkaisi

Tyler ei ole kuten muut räppärit. Hänen kuvat eivät ole pelkkiä ”Katso kuinka rikas olen” -kuvia. Hän ottaa kuvia kissoista, hauskoista ilmeistä ja perseilee täysin vapaasti Instagramissa.  Kukapa ei haluaisi katsella kissakuvia, jotka on postannut ”Yonkers” -musavideolla torakan syönyt mies?