siipimies ja kauniita naisia

Wingman, eli siipimies suojaa selustasi

Kavereiden kanssa saa helpommin pesää – tutkittu asia. Ollessasi läheisten ystäviesi kanssa liikenteessä sinulla on enemmän itseluottamusta, uskot enemmän itseesi ja jollain oudolla tavalla olet myös viehättävämpi. Mieti vaikka: Oletko edustavampi liikkuessasi sosiaalisessa ja hyvä henkisessä porukassa vai yksin nurkassa kyyhöttäessäsi? Hyvällä wingmänillä onkin kautta aikojen ollut suuri merkitys.

Urbaani sanakirja selittää sanan wingman seuraavasti:

”Wingman, eli siipimies, on mies joka auttaa toista miestä esimerkiksi baarissa saamaan naisen. Wingman voi esimerkiksi tehdä aloitteen toisen puolesta jos tämä ei esimerkiksi uskalla/halua.”

Olen huomannut, että pitkän parisuhteen jälkeen on helpointa päästä takaisin raiteille hyvän wingmänin avustuksella. Saatat kärsiä pienestä itseluottamuksen puutteesta ja todennäköisesti pelkäät, että taitosi ovat ruostuneet. Tällöin hyvä wingmän voi kuitenkin ohjata sinua oikeaan suuntaan.

Totta, ja hyvästä wingmänistä on apua paljon muuhunkin.siipimies on usein hyvä ystävä

Tarkoitan hyvällä siipimiehellä kaveria, joka antaa sinulle rehellisiä neuvoja ja pakottaa sinut lähestymään naisia. Hän pyrkii tekemään tilanteista smuutteja, eikä anna sinun antaa itsestäsi outoa vaikutelmaa.

Siipimiehen tulee tietää kuka olet, mitä olet vailla ja mitä sinulla on tarjota. Olitte sitten bussissa, baarissa tai kävelemässä puistossa, niin wingmänin tehtävä on auttaa sinua pääsemään alkuun. Hänen tehtävänsä on murtaa jää ja avata peli sulavasti. Häneltä saat myös neuvoja ja hän on se, joka suojaa selustasi.

Yleensä löydät siipimiehesi kaveriporukastasi. He voivat olla itsekin sinkkuja ja tarjota ymmärrystä sekä solidaarisuutta. Toisaalta siipimies voi hyvinkin olla itse varattu ja auttaa sinua vain epäitsekkäistä syistä.

Hyvän siipimiehen tulee tietää tarpeesi; minkälaisen naisen haluat ja millainen hänen luonteensa tulisi olla? Tärkeintä on kuitenkin, että siipimies osaa ylistää sinua potentiaalisille kumppaneille. Hän osaa korostaa huumorintajuasi ja saavutuksiasi. Hänen tulee siis olla hyvä valehtelija.

Toisaalta siipimiehen tulee tuntea myös saaliisi. Hänen tehtävänään on auttaa sinua selvittämään, mistä tämä voisi olla kiinnostunut, miten häntä tulisi lähestyä ja onko hänellä jo poikaystävä? Nämä ovat elintärkeää informaatiota.

Lue seuraavalta sivulta, ovatko naiset vai miehet parempia siipimiehiä?