siipimies ja kauniita naisia

Wingman, eli siipimies suojaa selustasi

Siipinainen vs siipimiesmyös nainen voi olla hyvä wingman

Älä pelkää pyytää naispuolisia ystäviäsi siipinaiseksesi. Naiset ovat yleensä parempia wingmänejä, kuin miehet. He tuntevat paremmin naissukupuolen ja heidän kehonkielensä. Siipinainen osaa usein järjestää aikaan keskustelun, jossa tulee ilmi saaliisi tarpeet ja uskomukset.

Naiset ovat kateellisia. Siksi siipinainen on usein parempi, kuin siipimies. Muut naiset ovat kateellisia siipinaisellesi sinun takiasi. He huomaavat, että ympärilläsi on jo naisia, jolloin he uskovat, että olet hyvä saalis. Teoria on usein todettu toimivaksi. Oletko huomannut, että kun saat baarissa tyttöjä ympärillesi, niin heidän määränsä alkaa vain lisääntyä?

Kaikessa yksinkertaisuudessaan tarvitset epäitsekkään toverin, joka vetää sinut pois mukavuusalueeltasi ja auttaa sinua tekemään maalin. Toverin, jolla ei ole ongelmia auttaa sinua lähestymään naisia. Muista kuitenkin tehdä myös hänelle vastapalvelus, niin hän auttaa sinua myös tulevaisuudessa.

Säästeliäs siipimieskaksi porsasta kaupungilla

Elämäsi parhaat wingmänit eli siipimiehet eivät ole pelkästään niitä, jotka auttavat sinua saamaan naisia. He ovat myös niitä, jotka auttavat sinua säästämään rahaasi. Hyvä siipimies auttaa sinua torjumaan cockblockkeja, mutta myös tunnistamaan ketkä ovat ns. kullankaivajia, jotka pyrkivät vain hyötymään lompakostasi, ja ketkä ovat oikeasti hoidettavissa kotiisi pienillä kustannuksilla.