tyttöystävän kaverit

Kuinka pidät naisesi ystävät tyytyväisinä?

Tiedätkö, mikä on avain naisen sydämeen?

Tie naisen sydämeen käy hänen ystäviensä kautta. Tee vaikutus heihin, niin olet jo tehnyt suurimman osan työstä. Yksinkertaista ja helppoa? Kyllä, jos sen osaa. Tässä artikkelissa avaamme aihetta ja autamme sinua pitämään hänen ystävänsä tyytyväisinä.

Naisen läheiset ystävät toimivat naisen makutuomareina. He ymmärtävät häntä paremmin, kuin kukaan. He saivat hänet koukutettua uuteen laulajaan ja estivät häntä värjäämästä hiuksiaan pinkeiksi. Ystävät ovat usein naiselle se järjen ääni. Miksi ihmeessä siis heittäisit tilaisuuden hukkaan, etkä vakuuttaisi heitä antamaan tytöllesi suosituksia sinusta?tyttöystäväsi ystävät arvioivat sinua

Suositusten saaminen on kuitenkin taidetta ja hyvin hienostunutta sellaista. Jos vaikutat liian ystävälliseltä, saatetaan ajatella sinulla olevan taka-ajatuksia. Jos taas vaikutat liian ”coolilta”, niin sinua saatetaan pitää kylmänä ihmisenä. Luuletko olevasi parempi, kuin hänen parhaat ystävänsä, jotka hän on tuntenut jo vuosia??

Onneksi on olemassa yksinkertaisia sääntöjä, mitä sinun tulee tehdä ja mitä ei ollessasi hänen ystäviensä seurassa.

1. Kysy heidän nimensä ja muista ne. Älä käytä lempinimiä tai lyhenteitä, elleivät kaikki muutkin tee niin.

2. Kysele heiltä kysymyksiä. Paljon kysymyksiä. Kysy jopa siltä ärsyttävältä valittajalta. Osoita kiinnostusta heidän elämäänsä.

3. Kerro heille, kuinka mahtava onkaan heidän ystävänsä, jota tapailet. VAROITUS: älä ole liian innokas. Jos liioittelet ja vaikutut liian kiintyneeltä, niin he kyllä sanovat sen ystävättärelleen. He tulevat sanomaan, että olet liian takertuva ja tarvitseva. Niinpä sinun tuleekin kehua häntä tietyllä tapaa. Kerro heille, kuinka ”kiinnostava nainen” hän on ja kerro, kuinka haluaisit ”tutustua häneen paremmin”.

4. Ole kohtelias. Muista kuitenkin, että tämä on vaaravyöhyke. Kehu heidän vaatteitaan, työpaikkojaan tai tyylejään. Älä kehu kasvoja tai kehoa! Jos kuitenkin teet niin, he saattavat pitää sinua törkeänä kusipäänä, joka häpeilemättömästi yritti iskeä heitä hänen silmiensä alla.

5. Tarjoa hänen kavereilleen juomia, jos olette baarissa. Jos hän asuu ystäviensä kanssa, niin tuo viinipullo mukanasi, kun olet käymässä hänellä. He tulevat pitämään sinua mukavana ”herrasmiehenä”, tai ainakin ystävänä. Vaikka juomien tarjoamin tuntemattomille naisille on hieman kyseenalaista, niin hänen kavereilleen voi olla syytä tarjota, jotta saat pidettyä heidät tyytyväisinä.

Miksi naisen ystävien pitäminen tyytyväisinä on niin tärkeää?miksi kiinnittää huomio naisen ystäviin

Totuus – he saattavat pitää sinua mukavana ja rakastettavana ihmisenä, mutta on olemassa mahdollisuus, että he saattavat silti alkaa vihaamaan sinua. He varmasti rakastavat ystäväänsä, mutta jos hänellä ei ole enää aikaa olla heidän kanssaan, koska hän on niin kiireinen poikaystävänsä kanssa niin he todennäköisesti suuttuvat. Hän ei välttämättä enää käy niin usein kahvilla heidän kanssaan, eikä ole enää yhtä hauska. Hän voi alkaa pyöriä enemmän sinun ja kavereidesi kanssa, kuin vanhojen kaveriensa vierellä.

Siksi on tärkeää, että teet naisesi ystäviin syvän vaikutuksen ja olet heille mukava. Heidän on paljon vaikeampi alkaa vihata sinua, jos olet kiva ja rakastettava. Tee vihaamisestasi heille mahdollisimman vaikeaa. Jos et tee, niin ainakin sinua on varoitettu.