musta miesten laukku

Miesten laukut elävät renessanssia

Miesten laukulla on ollut huono maine. Saatat muistaa erään Frendien jakson, jossa Joey rakastuu nahkalaukkuun. Hän saa kuitenkin kuulla ystäviltään, kuinka kantaa ”naisten käsilaukkua” mukanaan. Monet muistavat myös hetken, kun Ronaldo järisytti maailmaa Gucci:n käsilaukullaan.

Viime aikoina miesten laukut ovat kuitenkin nousseet renessanssiin: tutkimus osoittaa, että miehet ovat ostaneet laukkuja viime aikoina huomattavasti enemmän, kuin ennen. Tarkalleen ottaen neljä viidestä miehestä on käyttänyt laukkua joko tahallaan tai epähuomiossa. Yksi iso syy tähän trendiin on tekniikan kehitys. Isoimpiinkaan taskuihin ei nimittäin saa iPadia ja läppäriä mahdutettua. Ja tämä tapahtui jo ennen fitness-buumin nousua. Salikamppeet, työtarvikkeet ja läppäri eivät meinaa mahtua enää edes reppuun. Joillekin vastahakoisillekin saattaa tulla eteen tilanne, jossa on vain pakko siirtyä laukun käyttöön.

Muotisuunnittelijat ovat vastanneet hyvin miesten laukkujen lisääntyvään kysyntään. Sinun ei tarvitse hankkia 90-luvun rinkkaa, vaan tarjolla on oikeasti tyylikkäitä laukkuja. Naiset rakastavat Pradan bowling bageja, mutta tänä vuonna Prada tarjoaa miehillekin laukkuja – kullanruskeana tai viinipunaisena. Phillip Limin catwalkilla nähtiin useita moderneja miesten salkkuja, sekä nahkaisia laukkuja kantohihnalla. Louis Vuitton esitteli puolestaan useita uusia laukkuja tableteille, salikasseja ja rohkeimmille jopa neonvärisiä kasseja.pradan miestenlaukut

Edellä mainitut ovat kuitenkin ylihinnoiteltuja edelläkävijöitä. Onneksi on olemassa myös lähes yhtä tyylikkäitä, mutta järkihintaisia vaihtoehtoja. Jos tarvitset laukkua lähinnä työtarkoituksiin, niin sinun kannattaa ostaa 2010-luvulle kuuluva miesten laukku. Olkalaukku sopii hyvin tähän tarkoitukseen, koska se on fiksun näköinen, sopivan kevyt ja siinä on riittävästi tilaa. Olkalaukut toimivat hyvin myös salikasseina ja olkahihnalla varustettu putkikassi on usein lähes täydellinen valinta salille.olkalaukku miehellä

Mikäli tarvitset laukkuasi vain läppärin kuskaamiseen, niin sinun kannattaa ostaa ns. läppärilaukku. Hieman nörtähtäviä tietokonelaukkuja saa ostettua esimerkiksi Gigantista. Mikäli kuitenkin haluat jotain tyylikkäämpää, niin suosittelen siirtymään Zalandon verkkokauppaan. Zalandolta saat tilattua ilman toimituskuluja Ted Bakerin, Bugattin tai vaikkapa Polo Ralph Laurenin läppärilaukkuja.

Jos kuitenkin epäröit vielä siirtymistä miesten laukkujen verkkosivuille, niin suosittelen ainakin, että päivität vanhan reppusi uuteen. Nuorekkaalla maullasi kävi juuri tuuri, sillä reppujen muotoiluun ollaan panostettu viime vuosina sportti-tyylin noustessa muotiin. Herschelin vintage reput ovat hinta-laatusuhteeltaan todella hyviä. Carhartt on myös nauttinut trendikkäiden nuorten suosiota camo-kuvioiduilla tuotteillaan. Maastokuviota saa Carhartt:lta repuissa, laukuissa ja paidoissa. Carhartt:n ja Herschelin tuotteita saat hankittua helpoiten Asos.comista.

Yhteenveto

Miesten laukut ovat nauttineet viime vuosina imagon kohotusta, joten enää miehen ei tarvitse hävetä laukun käyttöään. Ainakaan, jos hän on kotoisin vähänkään isommasta kaupungista.

Helpoiten laukun saa hankittua Zalandolta tai Asos.com:ista. Tällöin ei myöskään edes suomalaisen miehen tarvitse hävetä laukku ostoksilla.

Mitä mieltä sinä olet miesten laukuista? Kätevä apuväline, vai neitimäinen turhake? Ota kantaa keskusteluun käyttämällä alla olevaa kommenttikenttää.