top 10 asiat, jotka naiset haluavat miesten tietävän

10 asiaa, jotka naiset haluaisivat miesten tietävän

Naiset ovat usein monimutkaisia ja heidän tarkoitusperiään on välillä vaikea selvittää. Kokosimme tähän artikkeliin kymmenen asiaa, jotka naiset haluaisivat sinun tietävän. Ota siis vinkeistä vaarit ja helpota elämääsi – ainakin hieman.

1. Valkoiset valheet ovat OK (muista silti kohtuus)

Jokaisessa parisuhteessa on omat totuuden hetkensä. Kysymykset kuten ”Onko hän kauniimpi, kuin minä?”, ”Kuorsasinko viime yönä?” ja ”Saankohan sen työpaikan?” eivät ole niitä. Älä epäröi, vaan usko naiseesi. Älä kiertele, vaan sano suoraan, että hän on kauniimpi. Säästyt turhilta riidoilta.

2. Jos nainen haluaa omaa tilaa, hän haluaa silti sinun soittelevan hänelle

Naiset eivät aina tarkoita sitä, mitä he sanovat. Tämän tietävät varmasti kaikki, jotka ovat joskus heidän kanssaan olleet tekemisissä. Jos tyttösi haluaa olla yksin, niin älä odota häntä hänen ovensa edessä. Kannattaa kuitenkin illalla laittaa hänelle viesti ja tarkistaa, että hänellä on kaikki hyvin. Hän haluaa tietää, että välität.

3. Anna naisen olla ämmä kerran kuussamiten suhtautua naisen menkkoihin

Menkoista kärsivälle naiselle ei välttämättä kannata huomauttaa, kuinka ärsyttävä hän on. Siitä syntyy vain turha riita. Kannattaa mieluummin niellä ylpeytensä. Älä ota häntä kuukautisten aikana liian tosissasi.

4. Kaikki naiset eivät välitä vatsalihaksistasi

Naiset ovat erilaisia. Monet heistä eivät kuitenkaan välitä juurikaan mahastasi, eivätkä halua sinun jatkuvasti laskevan kaloreitasi. Ole oikea mies mutta muista, että ei timmissä kunnossa oleminen silti ole haitaksi sinulle. Naisesi ei välttämättä edes välitä, mutta elätpähän ainakin terveellisemmin.

Jatkuu seuraavalla sivulla –>