top 10 asiat, jotka naiset haluavat miesten tietävän

10 asiaa, jotka naiset haluaisivat miesten tietävän

5. Naiset eivät sano, mitä ajattelevatbrunette

Naisia on usein vaikea tulkita, sillä he saattavat antaa hyvin ristiriitaisia merkkejä. Et osaa lukea ajatuksia, mutta pyri silti lukemaan hänen pieniä vihjeitään. Elekieli kertoo yleensä enemmän kuin sanat.

6. Sinun ei tarvitse soittaa joka päivä

Jokaisen parisuhteen alussa – muutaman ensimmäisen kuukauden aikana – on hyvä pitää hieman jännitystä ilmassa. Naista ei haittaa, vaikka et soittaisi joka päivä. Häntä ei myöskään haittaa, jos päätät viettää illan kaveriporukalla, kunhan et sen takia peru hänen kanssaan sopimiasi menoja. Jokaisessa hyvässä parisuhteessa on itsenäisyyttä.

7. Ylimielisyys ei ole avain housuihin

”Nice guy” -termi on todella harhaan johtava. Totta, tytöt eivät pidä heikoista ja takertuvista miehistä. Et kuitenkaan tule saavuttamaan mitään, jos olet ylimielinen, kehuskelet saavutuksillasi ja lompakollasi. Ole mieluummin kiinnostava, kiinnostunut ja saa seuralaisesi nauttimaan illasta.

8. Esileikki ei vanhene koskaanesileikki elää

Me miehet emme aina välitä moisesta, mutta naisille se on hyvin tärkeää. Hän haluaa nähdä, että oikeasti yrität. Muuten hän saattaa luulla, että pidät häntä pelkkänä seksileluna.

Älä siis kiirehdi sänkyyn mennessäsi, vaan ota hänet huomioon.

9. Kiinnitä huomiota pieniin asioihin

Koska ne tarkoittavat usein eniten. Sinun on syytä tietää hänen suosikki suklaansa ja kahvinsa. Sinun on syytä muistaa myös, mitä hän sanoi tekevänsä huomenna. Joten keskity.

10. Nainen haluaa, että olet hieman mustasukkainenmustasukkainen mies

Nainen haluaa nähdä sinut mustasukkaisena. Miten muuten hän voisi tietää, että oikeasti välität hänestä? Et tietenkään saa olla liian kontrolloiva, eikä liiallinen mustasukkaisuus olekaan hyväksi. Jos nainen kuitenkin kertoo, että saa vihjailevia viestejä mieheltä jonka tapasi bileissä, niin hän todennäköisesti haluaa sinun olevan hieman mustasukkainen.

Yhteenveto

Elämä naisten kanssa ei ole helppoa ja naiset ovat usein syypäitä miesten murheisiin. Elämisen tuskaa kannattaa kuitenkin pyrkiä helpottamaan olemalla hankkimatta ylimääräisiä pulmia ja pyrkimällä ymmärtämään naisia – vaikka se ei aina helppoa olekaan.