nainen juo viiniä

Kanadalainen nainen hankkii ilmaisia illallisia käymällä treffeillä

Ilmaista ateriaako ei muka ole olemassa? Huffington Post Canada kertoo Torontossa asuvasta 23-vuotiaasta näyttelijättärestä, Erin Wotherspoonista, joka hankkii ilmaisia makuelämyksiä käydessään treffeillä. Nainen haaveilee blogissaan ravintolaillallisista ja tarkastelee suorapuheisesti treffikumppaneitaan.

”Minulla on nätit kasvot ja pitkä lista ravintoloita, joissa haluan käydä. Me kaikki tiedämme, että elämässä ei saa kaikkea haluamaansa. Siksi olenkin päättänyt antaa jonkun muun maksaa unelmani. Mitkä unelmat? Hienoissa ravintoloissa syöminen ilmaiseksi,” nainen kirjoittaa.

Wotherspoon arvostelee treffiseuransa lisäksi ravintolan tarjontaa ”Rahaton tyttö, huonoja treffejä ja paljon ostereita” -blogissaan. Eräässä postauksessa neiti on treffeillä kiinalaisessa buffetissa. Mies on komea, mutta ruoka huonoa. Ei jatkoon.

Wotherspoonin mukaan hänen treffikumppaninsa ovat tietoisia hänen blogiprojektistaan.

”He kyllä tietävät, mihin ryhtyvät, mutta haluavat silti treffit kanssani.”

Eräs mies oli päättänyt näpäyttää Wotherspoonia ja paeta ravintolasta ennen laskua, mutta ihastuikin häneen niin kovasti, että päätti jakaa laskun ja viettää yön neidon kanssa.

”Ehkä olen vain niin ihastuttava ihminen,” nainen pohtii.

Vikat sanat

Onko ilmaisen ruuan hankinta treffien avulla mielestäsi oikein? Entä yöpaikan hankinta baarista? Keskustele ja ota kantaa kommenttikentän avulla.