naisen iskeminen on taitolaji

4 tapaa valita oikea nainen, jota lähestyä baarissa

 

On olemassa kaksi ei lähestymistapaa, kun puhutaan naisten iskemisestä: voit valikoida kohteesi tarkasti, tai ”spämmätä”, eli pyrkiä lähestymään jokaista riittävän hyvännäköistä naista.

On tiettyjä kriteereitä, jotka omistava nainen lähtee mukaasi keskivertoa todennäköisemmin. Kannattaakin mieluummin lähestyä naista, jonka uskot pitävän sinusta, kuin sattuman kaupalla vain valita joku tyttö. Viisas ihminen työskentelee fiksusti ja ahkerasti, tyhmä vain ahkerasti. Valikoimalla ”uhrisi” tarkasti joudut tekemään vähemmän töitä ja saat enemmän tuloksia.

Ennen kuin siirryt toimintaan, niin muista yksi asia: näytä hyvältä. Naisen iskeminen on paljon helpompaa, jos näytät hyvältä. Siitä saat myös sopivaa itseluottamusta. Saat samalla työllä hankittua kauniimpaa seuraa, kuin mitä saisit rähjäisenä. Sinun ei tarvitse olla mies malli tai gigolo – riittää että olet keskivertoa komeampi.

 
4 asiaa, joilla voit arvioida, kannattaako naista lähestyä:

1. Onko hän tarpeeksi viehättävä?yökerho ja dj-pöytä

Tämän pitäisi olla itsestään selvyys, sillä naiseen joka ei viehätä sinua, ei kannata tuhlata aikaa. Kannattaa aina kysyä itseltään, että oletko oikeasti kiinnostunut hänestä ja tunnetko häneen vetoa. Vasta sen jälkeen kannattaa aloittaa peli. En halua tuhlata aikaani välimallin tyttöihin, jotka voisin kyllä viedä kotiini, mutta joita en katso vaivan arvoisiksi.

Olet aidompi ja luonnollisempi, kun lähestyt naista johon tunnet aitoa vetovoimaa ja seksuaalista viehätystä.

2. Minkä ikäinen hän on sinuun verrattuna?puuma-nainen

On yleisesti tiedossa oleva fakta, että naiset antavat helpommin hieman vanhemmalle miehelle. En tarkoita nyt mitään Teuvo Hakkarainen -meininkiä, vaan ihan pientä ikä eroa. 20-30-vuotiailla n. 2-5 vuoden ikäero voi taata parhaat tulokset. Itsekin voin vahvistaa tämän tiedon paikkansa pitävyyden, sillä onnistumisprosenttini pienenee jonkin verran, kun nainen on lähes saman ikäinen, tai vanhempi kuin minä. Muutamaa vuotta nuoremmilta tytöiltä saa lähes aina ainakin puhelinnumeron, jollei muuta. Tästä syystä sinun kannattaakin pyrkiä lähestymään hieman sinua nuorempia naisia.

Mistä sitten tiedän kuinka vanha nainen on? Olemuksesta, tyylistä ja valinnoista saa yleensä melko hyvää viitettä iästä. Minkälaisia vaatteita hän käyttää? Minkälainen on hänen tyylinsä? Entä puhetapa? Toimi vaistojesi mukaan ja lähesty oman arviosi mukaan hieman sinua nuorempia, jos haluat isomman onnistumisprosentin. Älä kuitenkaan rajoita peliäsi vain heihin, vaikka heiltä irtoaakin todennäköisimmin.

3. Näyttääkö hän helposti lähestyttävältä?nainen ja biljardikeppi

Tämä on hieman monimutkaisempi asia, jossa sinun kannattaa kuunnella vaistojasi. Kyllä, sanoin sanan vaisto, koska on täysin vaistonvaraista yrittää tietää, ketä tyttöä sinun kannattaisi lähestyä. Usko tai älä, niin vaistosi on kuitenkin usein oikeassa. Syynä on miljardien vuosien aikainen evoluutio, joka on kehittänyt aivosi tunnistamaan potentiaalisia kumppaneita. Pääsi sisäinen ääni on harvoin väärässä, joten kuuntele sitä. Tällöin sinun tulee kuitenkin varoa olemasta liian sekaisin.

Ennen, kuin mennään yksityiskohtiin niin haluan sanoa, että älä rajoita kohteitasi taaskaan vain tähän ryhmään. Tulosta voi syntyä, vaikka nainen näyttäisi siltä, että häntä ei voi lähestyä lainkaan. Lähestyttävän näköinen nainen kuitenkin antaa paljon todennäköisemmin ja puhummekin nyt vain prosenteista.
Näistä merkeistä voi päätellä, että tyttö on avoin ja valmis juttelemaan:

  • Hän kävelee hitaasti.
  • Hän tähyilee (usein hieman haikeasti) ympärilleen samalla, kun kävelee.
  • Istuessaan hän tähyilee haikeasti ympärilleen. Jos hän näprää kännykkäänsä, niin hän usein keskeyttää itsensä, ja vilkaisee ympärilleen. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että hän tappaa aikaa ja on avoin lähestymisyrityksille.
  • Hän pysähtyy katsoakseen hetkeksi jonnekin.
  • Hänen kehonkielensä on avointa ja hän tekee hitaita liikkeitä (ei pelkästään kävele)
  • Hän ottaa kuvia maisemista (olen saanut hyviä tuloksia näillä tytöillä)
  • Hän näyttää iloiselta.

Nämä ovat vain muutamia merkkejä, jotka olen laittanut ylös, sillä törmään niihin usein. Jotkut teistä varmasti tietävät myös muita hyviä merkkejä. Siinä tapauksessa ottakaa osaa keskusteluun kommenttikentän kautta.

4. Antaako hän ”lähestymispyynnön”?nainen viittoo

Kaikkien tulisi tietää, mitä nämä ovat? Pieni hymy tai pitkä/ toistuva katsekontakti ovat kutsuja tehdä tuttavuutta. Naisen iskeminen on helpompaa, jos nainen flirttailee sinulle – luonnollisesti. Palkitse hänet ”kutsun” lähettämisestä.

Hyvä ja aktiivisempi tapa pyrkiä keräämään näitä kutsuja yökerhossa on hymyillä hieman jokaiselle riittävän kauniille vastaantulijalle. Jos saat takaisin hymyn, niin onnistumisprosenttisi tuon naisen kanssa on huomattavasti suurempi, kuin satunnaisesti valitun kanssa.

Yhteenveto

Naisen hankkiminen ei ole mitään tähtitiedettä. Pohjimmiltaan senkin voi jakaa numeroiksi ja todennäköisyyksiksi. Joidenkin taktiikka perustuu vain mahdollisimman suureen määrään yrityksiä. Toiset taas valikoivat kohteensa tarkasti, jolloin muutamalla yrityksellä on jo todennäköistä onnistua. Sinä päätät tyylisi, mutta itse tykkään työskennellä viisaasti.

Mitä tapaa sinä käytät? Minkälaisia tuloksia olet saanut eri tyyleillä? Ota kantaa aiheeseen kommenttikentän kautta.