hyvä salietiketti

Millainen on salietiketti?

Älä varjonyrkkeilesalietiketti ja varjonyrkkeily

Aina löytyy joku, joka harjoittelee ”hienoja” lyöntejään omaan varjoonsa tai jokaiseen kimaltelevaan kohteeseen salilla ollessaan. Jos salilla on nyrkkeilysäkki, hakkaa sitä, mutta älä hakkaa koko salia.

Älä poseeraa

Ellet ole osallistumassa fitness -kilpailuun, niin sinun ei tarvitse harjoitelle poseeraamistasi jokaisen sarjan välillä. On okei katsella itseään vähän peilistä, mutta kaikki kyllä huomaavat milloin se menee hieman ”yli”. Poseeraa mieluummin silloin, kun olet yksin, tai et ainakaan häiritse muita.

Älä käyttäydy, kuin palkinto

Naispuolinen henkilö saapuu salille. Hän on timmissä kunnossa, ja tietää sen hyvin. Hänellä on yllään kireät shortsit, jotka juuri ja juuri peittävät hänen perseensä. Hän ihmettelee, miksi kaikki katsovat häntä? Hän kyllä tietää syyn itsekin. Älä siis kerää huomiota, jos et sitä kestä.

Palauta käsipainot paikoilleenpunainen käsipaino

Jos käytät käsipainoja, niin palauta ne takaisin paikoilleen. Se ei ole vaikea tehtävä. On ärsyttävää etsiä tiettyä käsipainoa 10 minuuttia vain huomatakseen, että se lojuu jossain nurkassa.

Vikat sanat

Salietiketti on yksinkertainen joukkosääntöjä, joita noudattamalla kaikki voivat nauttia saliharrastuksesta. Järjen käyttö on sallittua ja jopa suositeltavaa. Jos tunnet, että sinua kohtaan on käyttäydytty väärin salilla, niin voit aivan hyvin siitä ilmoittaa. Käytä kuitenkin tässsäkin omaa harkintaasi.