bisnesmies ja lentokone

Millainen on hyvä matkalaukku?

”Hyvästä matkalaukusta saa tehtyä entistä paremman, kun lisäät siihen virtapankin, jolla voit ladata kännykkääsi.”

Onko olemassa täydellistä matkalaukkua? Onko kyseessä vain matkailualan isojalka, josta kerrotaan paljon huhuja, mutta kukaan ei ole sitä nähnyt? Millainen on hyvä matkalaukku?

Kysymys on kuitenkin hieman monimutkaisempi johtuen siitä, että täydellisyys määrittyy pitkälti laukun kantajan tarpeiden mukaan. Hyviä kriteerejä matkalaukun laadun määrittelyyn ovat koko, tyyli, käytännöllisyys, paino ja kestävyys.

Klassinen ongelma halvoissa vetoketjulla suljettavissa matkalaukuissa on se, että lentokentällä vetoketju saattaa yllättäen hajota tai jumittua. Koita nyt sitten nauttia matkustamisesta juostessasi lähtevään koneeseen samalla, kun pyrit pitämään laukun kasassa.

Tämän artikkelin tarkoituksena on auttaa sinua löytämään juuri itsellesi hyvä matkalaukku ja tietenkin parasta laatua parhaalla hinnalla. Kätevä työjuhta, joka näyttää hyvältä ja kestää painetta ja ikääntymistä.

Koko

koko rajoitukset voivat koitua ongelmaksi

Puhumme nyt matkalaukuista ja lentämisestä, joten koolla on väliä. Voit toki tyytyä maksamaan ylimääräistä, kun matkalaukkusi ylittää sen koolle asetetut rajoitukset.

Mm. Finnairin ja Lufthansan lennoilla matkalaukun ulkomitat (pituus+leveys+korkeus) eivät saa yhteen laskettuna ylittää 158 senttiä. Bisnesluokassa matkustettaessa matkalaukku saa tyypillisesti olla hieman suurempi.

Jos matkalaukkusi on pehmeäpintainen ja se on tyhjänä jo lähes 158 cm, niin täyteen pakattuna se saattaa jo ylittää rajoitukset. Kovapintaisilla matkalaukuilla tästä ei tarvitse murehtia.

Jatkuu seuraavalla sivulla –>