kotikuntosali käsipainoilla

Täydellinen kotikuntosali alle 700 eurolla!

Kotikuntosali kuuluu ehdottomasti luksus -kategoriaan. Vaikka kaiken näköisiä virityksiä näkee ja on tullut itsekin väsättyä, niin täydellinen kotikuntosali jää monilla vain haaveeksi. Kotikuntosali on aina lähellä, mutta itsekuria tarvitaan enemmän, sillä sosiaalinen paine ei painosta sinua treenaamaan. Tästä päästäänkin kotisalin plussiin ja miinuksiin.

Plussat +

  • +Aikaa ei kulu matkustamiseen
  • +Sinun ei koskaan tarvitse jonottaa
  • +Kuntosalin yhteydessä oleva sauna on aina päällä, kun niin haluat
  • +Voit häpeilemättä tehdä massiivisia muutaman liikkeen supersarjoja ilman, että muut ottavat laitteiden varailusta nokkiinsa.
  • +Kotikuntosalin yhteydestä löytyy myös muita palveluita, kuten keittiö ja vaatekaappi. Treeni ei enää jää väliin, vaikka housut unohtuisivatkin kotiin.
  • +Musiikin saa päättää itse ja sitä voi soittaa LUJALLA!
  • +Voit treenata vuorokauden ympäri
  • +Pitkässä juoksussa edullinen valinta

Miinukset –

  • -Kukaan ei painosta treenaamaan
  • -Samat laitteet ja samat seinät voivat käydä tylsäksi

Mitä KUNNON kotikuntosaliin kuuluu?

Levytanko on kuntosalin sydän ja se kannattaa hankkia monitoimi-kuntokeskuksen kanssalevytanko levypainoilla

Levytanko on kotikuntosalin tärkein väline, etenkin miehelle. Sillä voidaan treenata rintaa, vatsoja, selkää, käsiä ja jalkoja – eli mitä vain. Niin kyykyt, maastavedot, kuin penkkipunnerruksetkin voidaan suorittaa kotona levytangon avulla. Tärkeimpiä lisävarusteita levytangolle ovat painonnostopenkki ja kyykkyteline. Tästä päästäänkin isoon kysymykseen:

Kannattaako ostaa erikseen levytanko, levypainot ja painonnostopenkki, vai pitäisikö satsata pakettiin, joka kattaa kaikki nämä ja extrat päälle?

Tämä n. 400 euron paketti sisältää monitoimi-kuntokeskuksen (säädettävä painonnostopenkki, scott-penkki, reidenojennuskone ja ylätalja) lisäksi myös levytangon, kaksi säädettävää käsipainoa ja näille molemmille sopivan 100 kilon levypainosarjan.

Tämä paketti sen sijaan sisältää vain painonnostopenkin, levytangon, kaksi säädettävää käsipainoa ja 100 kilon levypainosarjan. Hinta on n. 240 euroa. Varmasti pätevä paketti, mutta tällä setillä jää vinopenkki puuttumaan… sekä scott-penkki, reidenojennuskone ja ylätalja. Huomattava ero on myös se, että tämän setin levypainot eivät ole valurautaa, vaan vähemmän kestävää vinyyliä.

Levypainoille on hyvä olla teline, jotta ne eivät loju nurkissa. Tämän telineen voi helposti tehdä itse, jos sattuu omistamaan hitsauslaitteen ja osaa (tai kaveri osaa) sitä käyttää. Vaihtoehtoisesti sen voi hankkia täältä n. 50 euron hintaan.

Kyykkyteline jalkapäiviä varten

mies kyykkää hiessä

Varuste, joka takaa onnistuneen (ja hikisen) jalkapäivän. Kyykkääminen on ikävää, jos joudut nostamaan täydessä latauksessa olevan tangon maasta ennen sarjaa niskan taakse.

Kyykkytelineitä ei yleensä saa monitoimi-laitteisiin kytkettynä, joten sinulle jää kaksi vaihtoehtoa: osta valmis, tai tee-se-itse.

Alta klikkaamalla löydät kaksi erilaista kyykkytelinettä. Varmistusraudoilla varustettu teline on turvallisempi ja tukevampi, mutta hieman kalliimpi.

Kyykkyteline

Kyykkyteline varmistusraudoilla

Klikkaa seuraavalla sivulle jatkaaksesi artikkelin lukemista –>