ananastukka on viime vuosien suosikki

Ananastukka – 5 erilaista ananas hiustyyliä

5. ”Puoli-ananas” (The Contrast Weight Line)

En tiedä onko tälle hiustyylille mitään suomennosta. Kutsutaan sitä nyt vaikkapa puoli-ananakseksi. Olennaisin ero perus ananastukkaan verrattuna on se, että sivujen yläosaan jätetään pitkiä hiuksia. Sivujen yläosat häivytetään käyttämällä konetta ja kampaa. Tämän jälkeen sivujen alaosille tehdään ihohäivytys.

Tälle ananas kampaukselle on myös ominaista se, että päältä hiukset jätetään yleensä tavallista ananasta pidemmiksi. Tässä leikkauksessa on paljon kontrastia, sillä päältä hiukset voivat olla todella pitkiä ja kiharaisia, mutta sivuilla voi olla jopa alle millin pituisia hiuksia ihohäivytyksen ansiosta.

Päältä hiukset voidaan leikata joko veitsellä, tai saksilla pisteleikkaamalla, jolloin niihin saadaan erottuvuutta ja liikkeen tuntua.

puoli-ananaksella voi erottua joukosta

 

 

Tyylittely

Tämä leikkaus voi näyttää hyvin samalta, kuin yllä esitelty undercut. Tällä kertaa kuitenkin pyrimme luomaan luonnollisemman ja aaltoilevamman näköisen viimeistelyn.

Tämän saavuttaaksesi, kannattaa kosteisiin hiuksiin lisätä Kevin Murphyn Anti Gravityä tai Lorealin Techni.Art Scruff Me:tä. Muotoile hiukset haluamallasi tavalla, jonka jälkeen kuivaa ja puhalla muotoa hiuksiisi hiustenkuivaajalla. Viimeistele kampaus American Crew:n Molding Claylla sormillasi muotoillen.

 

Yhteenveto

Tässä oli tiivistettynä talven 2014-2015 suosituimmat miesten ”ananastukka” hiustyylit, joissa siis pään sivu- ja takaosat on leikattu lyhyiksi. Suurilla kontrasteilla, hienoilla häivytyksillä ja pienille raidoituksilla saat itsesi erottumaan joukosta. Miksi haluaisit näyttää samalta, kuin kaikki muutkin ananas kampauksen omistavat herrat?

Kysyttävää tai keskustelun tarvetta? Käytä alla olevaa kommenttiboxia.