ananastukka on viime vuosien suosikki

Ananastukka – 5 erilaista ananas hiustyyliä

4. Undercut

Yhä useampi mies haluaa undercut -leikkauksen. He haluavat kasvattaa päälle pitkät hiukset, mutta haluavat silti pitää sivut lyhyinä ja siisteinä. Ananastukka on hiustyyli, joka vaatii paljon hoitoa – sivut täytyy lyhentää muutaman viikon välein.

Kovin pitkäksi ei päällä olevia hiuksia kannata kuitenkaan kasvattaa – ellei sitten ole valmis uhraamaan paljon aikaa niiden laittamiseen.

Undercut sopii monille eri kasvo tyypeille, mutta vältä liian pitkiä hiuksia sivuilla – sillä ne saavat pääsi näyttämään pyöreältä ja pallomaiselta.

Päällä olevat hiukset voidaan leikata veitsellä (hyvä tapa saada painoa pois paksuista hiuksista) tai saksilla point cutilla (pisteleikkaus), jotta niihin saadaan rakennetta.

undercut on suosittu miesten hiustyyli

Tyylittely

Tämän leikkauksen voi muotoilla useilla eri tavoilla. Esimerkiksi voit vetää hiukset osoittamaan taaksepäin käyttäen wet look -geeliä tai pomadea, kuten American Crew:n Pomadea. Tällä tavalla saat aikaan nykyaikaisen, liukkaan viimeistelyn.

Vaihtoehtoisesti voit solmia hiuksesi nutturalle, joka onkin viime aikoina ollut varsinainen villitys.

Dramaattisen jakauksen/otsakiehkuran voi luoda helposti föönaamalla hiukset käyttäen pyöreää harjaa. Tukeaksesi etuosan muotoa, käytä Kevin Murphyn Super Goota tai hiuslakkaa.

Jos hiuksesi näyttävät tai tuntuvat hieman kuivilta, voit käyttää niihin pienen määrän L’Oreal Mythic Oil:ia ennen föönaamista. Viimeistele kampaus Kevin Murphyn Undressedillä.

Tämä on hyvin vähän huomiota vaativa hiustyyli. Jos haluat kasvattaa hiuksia päältä, niin hiukset eivät tarvitse muuta huoltoa, kuin sivujen ja takaosan leikkauksen muutaman viikon välein.