ananastukka on viime vuosien suosikki

Ananastukka – 5 erilaista ananas hiustyyliä

3. Ihohäivytys

Tämä miesten hiustyyli on kasvattanut suosiotaan vuonna 2015. Sivuilla olevat hiukset leikataan vielä lyhyemmiksi, kuin kahdessa edellisessä mallissa. Häivytys tehdään tässä mallissa niin voimakkaaksi, että sivujen alimmat osat näyttävät melkein jo kaljuilta. Ihohäivytyksellä ananastukka muuttuu helposti yksilölliseksi.

ihohäivytys tekee hiustyylistä yksilöllisen

Tyylittely

Aloita levittämällä American Crew:n Boost Creamia tai Kevin Murphyn Hair Resort hiuslakkaa hiuksiisi luodaksesi tekstuuria ja erottelua. Kuivatessasi hiuksiasi hiustenkuivaajalla vedä sormillasi hiuksia ylöspäin, jonka jälkeen työnnä hiukset taaksepäin saadaksesi luonnollisen näköisen viimeistelyn.

Luo ilmettä käyttäen Kevin Murphyn Powder Puffia tai L’Oreal Tecni.Art Super Dustia hiusten etuosaan. Viimeistele ilme Kevin Murphyn Super Goolla tai American Crew:n Molding Claylla. Aloita muotoilu aina hiusten juurista ja etene kohti latvoja.

Jos hiuksesi ovat hyvin ohuet, voit tarvita vielä lisäksi hiuslakkaa pitääksesi muodon paikallaan. Tähän tarkoitukseen sopii hyvin esimerkiksi Fudgen Skyscraper. Älä huolehdi, että hiuksissasi olisi liikaa erilaisia hiustuotteita- niistä ei koidu ongelmia, ellet ole laittanut niitä liikaa.