ananastukka on viime vuosien suosikki

Ananastukka – 5 erilaista ananas hiustyyliä

Ananastukka, Hitler Jugend, Eremenko Jr. – Rakkaalla hiustyylillä on monta nimeä. Tällä suositulla hiustyylillä on kuitenkin vaikea erottautua joukosta vuonna 2015.

Lukemalla tämän oppaan, opit tuntemaan eri tyylejä ja luomaan hieman yksilöllisyyttä hiuksiisi. Kerromme, miten hiusmalli leikataan, ja kuinka se muotoillaan loistoonsa aamuisin. Tyylejä voi sekoitella makunsa mukaan ja voit pyrkiä luomaan itsellesi uniikin ananas hiustyylin.

Katso viisi tyyliä alta.

1. Moderni ananas-look

Tämä on moderni ja monipuolinen leikkaus, jota voidaan käyttää monin eri tavoin.

Pään sivu- ja takaosa leikataan tyypillisesti koneella hyvin lyhyeksi. Suosittu pituus on vain 1 millimetri. Pitkät kasvot omistavan kannattaa pyytää parturiaan häivyttämään sivu- ja takaosa. Tämä tarkoittaa sitä, että sivujen yläosassa hiukset ovat hieman pidempiä, kuin alhaalla. Häivytys tasapainottaa hyvin pitkä kasvoisten ihmisten kasvonpiirteitä. Tämä on ns. perus ananastukka. Siitäkin saa kuitenkin helposti joukosta erottuvan.

Päältä hiukset jätetään pitkiksi ja niihin tehdään tyypillisesti rakennetta point cut -leikkauksella.

moderni-ananastukka on tyylikäs

Tyylittely

Luodaksesi ilmettä hiuksiisi, laita Kevin Murphyn Motion Lotionia tai kosteisiin hiuksiin ja puhalla hiuksesi kuivaksi hiustenkuivaajalla käyttäen korkeaa lämpöä ja alhaista puhallusnopeutta – näin varmistat, ettei hiuksistasi tule liian pörröiset.

Tyylitelläksesi hiuksesi, käytä tai hiustesi juuriin. Näin saat luotua liikettä hiuksiisi. Kokeile myös hiusten etuosan asettamista pompadour -muotoon saadaksesi enemmän sävyä hiuksiisi.

Lisää ananas kampauksia löydät seuraavalta sivulta –>