ruusut pianon päällä

Ovatko kukat ja ruusut hyvä ystävänpäivälahja?

Toimittaminenystävänpäivä kukkakimppu

Nyt tiedät mitä sinun kannattaa ostaa. Seuraavaksi hoidetaan kuntoon niiden antaminen.

Kimppu. Klassisin tapa antaa naiselle kukkia on tietenkin kimpun pitäminen selän takana. Varma ja toimivaksi todettu tapa.

Jos hän sanoo, ”Aah, jälleen kukkakimppu,” niin sinun tulee muuttaa taktiikkaasi. Hän voi viestiä tämän silmillään, eikä välttämättä sano mitään ääneen. Tässä muutamia ideoita:

Töihin toimittaminen. Lähetä hänelle kukkia töihin. Suurin osa kukkakaupoista tarjoaa myös kuljetuksen. Netissä saat kätevästi tilattua lähetyksen. Teleflora.fi toimittaa kukkia ympäri Suomea. Toimii hyvin myös ystävänpäivälahjana.

Vaihtoehtoisesti voit toimittaa kukat myös itse töihin. Romanttista, ja saat varmasti kerättyä paljon pisteitä – häneltä ja hänen söpöiltä työkavereiltaan, jotka haaveilevat kaltaisestasi miehestä.

Juoksu. Rauhallinen koti-ilta? Treffit? Tee juoksu lähellä sijaitsevaan kukkakauppaan tekosyyn varjolla – ”käyt hakemassa olutta, moikkaamassa nopeasti kaveria tai jotain muuta.” Palatessasi sinulla on mukana kukkalähetys.

Ruusupeti. Tämä on loistava vaihtoehto, etenkin jos sinulla on kuolemaisillaan olevia ruusuja. Ennen kuin ne pilaantuvat tai kuivuvat, niin riko ne sängylle. Jotta romanttisuus oikein kukoistaisi, niin sytytä vielä muutama kynttilä ja laita soimaan musiikkia. Osta myös pullo samppanjaa tai punaviiniä.

Vikat sanat

Kukat ovat hyvin ennalta arvattava ystävänpäivälahja – ne kuitenkin toimivat vuodesta toiseen. Enemmän pisteitä kukkalahjasta kuitenkin irtoaa, kun sen ostaa satunnaisena päivänä. Se kuitenkaan estä sinua ostamasta niitä myös ystävänpäivänä.

Tärkeintä on muistaa onnellisten hetkien periaate. Se on kuin rahan säästäminen pahan päivän varalle. Osta hänelle kukkia, kun suhteenne kukoistaa. Asioiden mennessä huonosti kukat voivat auttaa suhteen palauttamisessa raiteilleen.