ruusut pianon päällä

Ovatko kukat ja ruusut hyvä ystävänpäivälahja?

Nämä ovat oikeita aikoja antaa kukkiakukkalahja toimii parhaiten hyvinä aikoina

Sano kukkien kautta, että ”Olen pahoillani”. Me kaikki tiedämme, että tämä toimii. Se toimii kuitenkin parhaiten, kun noudatat onnellisten hetkien periaatetta. Jatka siis lukemista…

Satunnaisesti. Tämä on tärkein osa onnellisten hetkien periaatetta. Sinun täytyy antaa tyttöystävällesi kukkia satunnaisesti ja ihan muuten vaan. 2-5 kertaa vuodessa on sopiva määrä. Jotta tämä todellakin olisi satunnainen ruusulähetys, eikä vain katumusta siitä, että unohdit ostaa hänelle kukkia juhlapäivänä, niin juhlapäivien ja kukkalähetyksen välillä tulisi olla vähintään viikko aikaa. Tämä pitää hänet varpaillaan ja luo illuusion, että elätte pienessä romanttisessa kuplassa.

Syntymäpäivät. Tähän ei ole olemassa oikeaa neuvoa. Aina löytyy kakkua, mutta antamalla kukkia syntymäpäivänä saat liitettyä kukat onnellisiin hetkiin. Valitse itse.

Vuosipäivä. Tällöin kukkien antaminen on lähes pakollista. Saat hänet myös huomaamaan, että välität vuosipäivästänne. Ja saat liitettyä kukat hyviin hetkiin.

Seuraava aamu. Hän antoi viimeinkin sinulle luvan tehdä sen! Olit odottanut tuota hetkeä jo kauan ja anellut häntä antamaan sinulle luvan. Tiesit kyllä kuinka hyvältä se tuntuisi, mutta se yllätti sinut silti. Lähetä hänelle ruusuja ja liitä mukaan pieni viesti, jossa lukee ”Kiitos viime yöstä” tai ”Kiitos”. Onnelliset hetket…

Ystävänpäivälahja. On hyvin ilmeistä, että varatut naiset odottavat saavansa kukkia ystävänpäivänä.

Ymmärrän, mutta mitä kukkia minun kannattaa hänelle ostaa?kukkakimppu on hyvä ystävänpäivälahja

Ruusut ovat tietenkin klassinen ystävänpäivälahja. (Punaiset tarkoittavat ”Rakastan sinua”; valkoiset taas ”ollaan vain ystäviä, jooko?”; pinkit sijoittuvat näiden kahden väliin – sekä väri, että tarkoitus.)

Ruusut ovat tietenkin suloisia, mutta myös hyvin ennalta arvattavia.

Mikäli haluat tosissasi tehdä häneen vaikutuksen, niin anna hänelle jotain uniikkia: esim. liljoja saniaisilla koristeltuna, sekakimppu tai villikukkia. Kokeile jotain ja katso miten hän reagoi. Jos hän laittaa ne ikkunalaudalle, niin osta hänelle ensi kerralla isoja ja värikkäitä kukkia. Mikäli hän työntää nenänsä niihin, niin osta kukkia jotka tuoksuvat hyvälle. Kysy kukkakauppiaaltasi tarvittaessa myös erilaisia kukkasidontoja.

Monista kukkakaupoista löytyy villikasveista tehtyjä sekakimppuja. Romanttista, eikä liian kallista.

Vältä kaktuksia ja muita aavikko kasveja, ellei hän omista todella hyvää huumorintajua. Miksi antaisit tytöllesi ”kuivan” lahjan?