ruusut pianon päällä

Ovatko kukat ja ruusut hyvä ystävänpäivälahja?

”Vältä kaktuksia, ellei naisesi omista erinomaista huumorintajua.”

Miehet tykkäävät vitsailla siitä, kuinka vaikeita naiset ovat. Siltikin oikeat kukat ja oikea ajoitus voivat sulattaa monimutkaisimmankin naisen sydämen – niin ystävänpäivänä, kuin arkenakin. Näytämme sinulle, kuinka hoidat ruusu- ja kukkaislahjat voitolla kotiin.

Ystävänpäivä ja rakkautta on ilmassa. Unohdit ostaa kumppanillesi kukkia ja nyt kaikki kaupat ovat jo kiinni. Viimeinkin löydät avoinna olevan kukkakaupan, jossa on muutama rönsyilevä kukkakimppu jäljellä… Eikä kustanna, kuin 70 euroa?!??

Mitä teet?ystävänpäivä kukkia hakemassa

  1. Aja 30 kilometrin päässä olevaan kauppaan ja käytä 70 euroa ystävänpäivän vuoksi ylihinnoiteltuihin ruusuihin, jotka saattavat lisäksi olla jo parhaat päivänsä nähneet. Voit viedä rakkaasi vielä mäkkärin drive-iniin, sillä enempää käyttörahaa ei kukkareissun jälkeen jäänyt.
  2. Vie hänet ravintolaan illalliselle, äläkä osta kukkia. Rukoile Jumalaasi, ettei hän tajuaisi sitä. Odotat pari viikkoa ja osta hänelle kiva kukkakimppu edullisesti.
  3. Sinun olisi pitänyt ostaa hänelle kukkia jo kuluneen vuoden aikana. Jos olisit säännöllisesti hänelle niitä ostanut (2-5 kertaa vuodessa), niin sinun ei tarvitsisi nyt kuumottaa.

 

Ruusut ja kukkakimput eivät ole vain ystävänpäiviä varten. Satunnaisena päivänä annettu kukkalähetys ansaitsee paljon enemmän pisteitä, kuin ystävänpäivänä annettu. Mitä vähemmän odotuksia, niin sitä suuremman arvon lahja saa…

Kukat = Onnelliset hetket

Meillä kaikilla on kaveri, joka ei koskaan halua olla kanssamme, mutta soittaa aina kun tarvitsee jotain. Ärsyttävää, eikö? Tämä kannattaa muistaa ostaessasi naisellesi kukkia.

Kukkia ei kannata antaa vain silloin, kun haluat jotain tai ajat ovat kovia. Sinun täytyy saada hänet liittämään kukat onnellisiin hetkiin. Vain silloin niistä on apua myös heikompinakin hetkinä.

Jatkuu seuraavalla sivulla –>