vaatekaappi henkari

6 vinkkiä, joilla parannat tyylitajuasi

Edustit sitten mitä tahansa tyyliä ja missä tahansa, niin on olemassa muutamia hyväksi todettuja tapoja, joista tyylikkään miehen kannattaa pitää kiinni. Olit sitten pukujen tai flanellien ystävä, niin näillä tempuilla saat helposti parannettua tyylitajua ja pukeutumistasi.

Kun olet saanut sisällytettyä nämä tavat elämääsi, niin saatat huomata, että naiset lähestyvät sinua useammin ja muut miehet katsovat kateellisina. Jotta saisit lentävän lähdön tavoitteeseesi (olla tyylikäs mies), olemme listanneet kuusi asiaa, jotka auttavat parantamaan ja hallitsemaan pukeutumistasi.

Seuraa ohjeitamme, niin tyylikäs voi olla adjektiivi, jolla sinua kuvaillaan.

Säilytä vaatteitasi ylpeydellä

Kohtele vaatteitasi kunnioituksella, niin ne tulevat kestämään kauemmin. Osta puisia henkareita vaatekaappiisi ja tee vaatteillesi tilaa, jotta ne eivät painu ryppyyn. Aivan kuten matkalaukkuakin pakatessa, voit välttää ryppyisiä vaatteita taittamalla ne oikein ja siististi sen sijaan, että puristaisit ne palloksi ja heittäisit laukun pohjalle.

Shoppaile usein, osta harvoin

Selaile nettikauppoja säännöllisesti, katsele kauppojen ikkunoita tai käy säännöllisesti katselemassa muutaman vaatekaupan tarjontaa matkatessasi töistä kotiin. Tee henkisiä muistiinpanoja vaatteista, jotka vetoavat sinuun. Osta vain silloin, kun oikeasti tarvitset jotain tai teet hyvän löydön. Silloinkin kannattaa kiinnittää huomiota vaatteen monipuolisuuteen.

Kohtele trendejä harkittuina riskeinälaskin ja noppia

Tyylitietoinen mies pysyy ajan tasalla uusissa trendeissä, mutta ei noudata niitä sokeasti. Hän tietää, että jokaisen uuteen villitykseen lähteminen tekee hänestä pikemminkin muodin orjan, kuin muotitietoisen. Huolimatta siitä, että hän uskaltaa rikkoa sääntöjä, hän osaa ottaa myös harkittuja riskejä. Hän tietää miten työpaikalle kannattaa pukeutua, hän tuntee itsensä ja kehonsa, joten hän ei ikinä panosta pelkästään laskevaan osakkeeseen.

Hanki ominaistuoksu

Ole johdonmukainen hajuvesien kanssa. Tuoksu nimittäin vaikuttaa alitajuntaisesti ihmisen parinvalintaan. Hanki itsellesi hajuvesi, joka sopii omaan ominaistuoksuusi hyvin. Katso täältä hajuvesioppaamme.

Merkitse kolme muotisivustoa kirjanmerkeiksi ja vieraile niillä viikoittainesquiren nettisivut

Et tarvitse tietoa muodin tapahtumista reaaliajassa, mutta viikoittainen tutustuminen auttaa sinua pysymään ajan tasalla. Kun vierailet säännöllisesti kolmella eri sivustolla, niin saat kattavan käsityksen koko aiheesta ja tyylitaju kehittyy. Pystyt tällöin tunnistamaan helposti yleiset trendit, mutta omistat myös vaihtoehtoisia näkökulmia.

Valitse päivän vaatteet jo edellisenä päivänä

Avain tyylikkyyteen on valmistautuminen. Etenkin tärkeisiin tilaisuuksiin valmistautuessa on hyvä valita vaatteet jo kauan etukäteen, jotta voit varmistaa, ettei mitään puutu. Mikäli et voi uhrata paria minuuttia illastasi tähän, niin tee vaatekaappiisi ainakin muutama kokonaisuus, jotka voit kiireessä laittaa päällesi ja näyttää silti hyvältä.