miesten muoti

Instagramin miesten muoti käyttäjät – Top 10

Elokuussa 2015 julkaistuista tilastoista käy ilmi, että Instagramilla on 300 miljoonaa kuukausittain aktiivista käyttäjää, joista yli 75 miljoonaa käyttää palvelua päivittäin. Yhdysvalloissa 14% autoa käyttävistä ihmisistä on myöntänyt käyttäneensä Instagramia ajon aikana. Kun nämä suuret luvut otetaan huomioon niin ei enää ole mikään ihme, että Instagramista on tullut varsinainen addiktio muotitietoisille ihmisille.

Palvelu tarjoaa valtavan määrän julkkiksia, brändejä, blogaajia ja tyylikkäitä ihmisiä, jotka antavat sinulle vinkkejä ja inspiraatiota pukeutumiseen. Uuden lookin etsiminen ja tuoreimpien trendien tutkiminen ei olekaan koskaan ollut näin helppoa.

Tässä artikkelissa esittelemme 10 parasta miesten muoti Instagram -käyttäjää, joita jokaisen pukeutumisestaan kiinnostuneen miehen tulisi seurata.

Pharrell Williams

Thank you @gq ??

Kuva, jonka Pharrell Williams (@pharrell) julkaisi

Pharrel Williams aka. Skateboard P on räppäri, laulaja, tuottaja ja muotisuunnittelija. Hän on saavuttanut hävyttömillä asuillaan lähes Jumalan kaltaisen aseman miesten muodissa.

Seuraamalla Pharrelia varmistat, että tyylisi ei tule koskaan olemaan tylsä. Vaikka et aikoisikaan ostaa leopardikuvioisia tohveleita ja yhdistää niitä maastokuvioituun collegetakkiin, niin Billionaire Boys Clubin ja Ice Creamin muotisuunnittelija saa sinut ymmärtämään, että muoti on jotain minkä oppii vain kokeilemalla. Jos asu ei toimi, niin vaihda se uuteen.

Bonuksena pysyt myös ajan tasalla hänen Vivienne Westwoodin hattujensa seikkailuissa. Käyttäjä: @pharrell 

Johannes Huebl

  Sundays   Kuva, jonka Johannes Huebl (@johanneshuebl) julkaisi

En tiedä johtuuko filttereistä joita hän käyttään, vai kameran käsittely taidoista, mutta Johannes Hueblin kuvat näyttävät aina uskomattoman hyviltä. Oli hän sitten ravintolaillallisella New Yorkissa, tai alpeilla hiihtämässä kuvankauniin vaimonsa Olivia Palermon kanssa, niin Johanneksen asut tuntuvat aina osuvan nappiin.

Saksalaisella on yli 700 tuhatta seuraajaa Instagramissa. Älä kuitenkaan odota, että hän seuraa sinua takaisin. Hän nimittäin seuraa vain 48 käyttäjää, joista useimmat ovat hänen läheisiä ystäviään.

”Käytän palvelua vain, jotta voisin tallentaa tyylikkäitä asioita, jotka inspiroivat minua. Haluan pitää uutissyötteeni siistinä,” hän selittää.

Käyttäjä: @johanneshuebl

Fabio Attanasio

Italian Sunset ??? #thebespokedudes #rossano #italianvillage #sunset

Kuva, jonka The Bespoke Dudes (@fabioattanasio) julkaisi

Fabio Attanasio on monia asioita. Hän on nuori italialainen blogaaja, freelance journalisti ja hänellä on oma miesten muoti aiheinen sivusto thebespokedudes.com. Hän myös toimii kirjoittajana milanolaisessa luksuselämäntapa-aikakausilehdessä.

Hän myös päivittää säännöllisesti Instagramiaan. Hän postaa palveluun päivittäin kuvia asukokonaisuuksistaan ja on kehittänyt omintakeisen hienostuneen tyylin, jonka hän itse kuvailee ”jatkuvasti kehittyväksi klassikoksi”.

The Bocconi Universityn oikeustieteelliseltä linjalta valmistunut Attanasio jakaa seuraajilleen informaatiota hänen pukeutumisestaan ja sen yksityiskohdista – tämä on tärkeää niille, jotka haluavat kopioida hänen tyyliään. Hän myös päästää seuraajansa katsomaan hänen vaatekaappinsa sisälle.

Fabio haluaa antaa italialaiselle käsityölle maailmanlaajuista huomiota. Hänellä onkin erittäin hyviä suhteita, joiden ansiosta hän on tuttu näky monissa italialaisissa muotijuhlissa.

Käyttäjä: @fabioattanasio

Top 10 -lista jatkuu seuraavalla sivulla –>