miesten muoti

Instagramin miesten muoti käyttäjät – Top 10


Men With Class ja Men With Street Style

Great picture of our friends @petratungarden and @markusstrom ? #menwithclass Kuva, jonka @menwithclass julkaisi

Ei ole epäilystäkään, etteikövätkö bloggaajat, muotimaailman julkkikset ja vaatebrändit tyydyttäisi muodin nälkääsi. Välillä on kuitenkin kiva katsella tavallisia ihmisiä ja ajatonta pukeutumista.

MenWithClass kokoaa yhteen anonyymien ihmisten parhaat asut. Useimmissa kuvissa esiintyy räätälöityjä pukuja, klassisia paitoja ja hyvällä leikkauksella varustettuja chinoja. Ruotsalainen Instagram-tili rohkaisee seuraajia käyttämään ja yhdistelemään vaatekaapin pohjalta löytyviä vaatekappaleita.

MenWithClass antaa myös seuraajilleen tilaisuuden saada oma kuva anonyyminä sivuille. Käyttäjän tarvitsee vain seurata sivua, joka nimittääkin itseään ”Instagramin nopeimmin kasvavaksi miesten muoti -sivustoksi”.

MenWithClass on suuren menestyksensä myötä perustanut myös toisen sivuston: MenWithStreetStyle. Tältä sivulta löytyy huomattavasti kasuaalimpeja katutyylejä.

Käyttäjä: @menwithclass | @MenWithStreetstyle

Street Etiquette

Street Etiquetten Instagram-tiliä johtaa Joshua Kissi, joka pyörittää myös saman nimistä nettisivua yhdessä Travis Gumbsin kanssa. Sivusto tulkitsee tyyliä ja miesten muotia kulttuurillisista, historiallisista ja urbaaneista näkökulmista.

Joshuan ja Travisin julkaisemissa artikkeleissa painottuu mittatilausvaatteet, laadukkaat kankaat ja pieni koristelu. High schoolissa tutustuneet kaverukset ovat onnistuneet määrittelemään uudenlaista miesten tyyliä.

Kaverukset eivät pelkästään kirjoita siitä mikä on kauden trendi. Nämä bloggaajat eivät pelkää ajatella laatikon ulkopuolelta. Bronxissa syntyneet bloggarit saattavat kertoa lukijoilleen vaikkapa afrikkalaisesta vintage-tribaalipaidasta, jonka löysivät kirpputorilta. Käyttäjä: @streetetiquette

Adam Gallagher

Walk the line. ➖ | @thelinehotel #LA #staycationplz Kuva, jonka Adam Gallagher (@iamgalla) julkaisi

Adam Gallagher on häkellyttävän suosittu, sillä hänellä on lähes 1,5 miljoonaa seuraajaa Instagramissa.

Californialainen Gallagher kerää seuraajia postaamalla kuvia kiireisestä bloggaajan elämästään. On hyvin harvinaista, että hän ei lisää koko päivänä yhtään tyylikästä kuvaa palveluun.

Adam panostaa vahvasti pukeutumiseensa, eikä koskaan lisää uutta kuvaa vanhasta asukokonaisuudesta. Hän kokeilee jatkuvasti uusia tyylejä – bloggarin voi nähdä olkihatussa ja rusetissa, mutta seuraavana päivänä hän saattaakin rokata kolmiosaista pukua.

Adam Gallagher on kiireinen mies, joka matkustaa jatkuvasti ympäri maailmaa. Hän tarjoaakin käyttäjilleen myös käytännöllistä informaatiota matkustamisesta – hän antaa vinkkejä pakkaamiseen ja tägää hotellit, sekä ravintolat joissa hän käy.

Käyttäjä: @iamgalla

Mr Porter

Helmikuussa 2011, Net-A-Porter konserni ravisteli miesten muotimarkkinoita lanseeraamalla MrPorter.comin. Yhtiö kuvailee sivua seuraavasti ”maailman johtava miesten muodin verkkokauppa”.

Toisin kuin muut muoti verkkokaupat, Mr Porter ei pelkästään myy luksusvaatteita. Se tarjoaa asiakkailleen myös muotivinkkejä ja julkaisee jopa viikkolehteä.

Ei olekaan yllätys, että dominoiva online-kauppa on onnistunut siirtämään suosiotaan myös sosiaaliseen mediaan. 210 000 tuhatta fania Twitterissä ja 480 000 Instagram seuraajaa. Mr Porter kerää profiiliinsa kaiken, mitä mies tarvitsee. Yritys ei käytä palvelua vain mainostaakseen uusimpia tuotteitaan, vaan myös tekevät todella yksityiskohtaisia oppaita seuraajilleen.

Jos haluat tietää miten tehdään italialainen kädenpuristus, tai miten valmistetaan täydellinen kuppi kahvia, niin seuraa Mr Porteria. Käyttäjä: @mrporterlive

Articles of style

Dan Trepanier,  articlesofstyle.comin perustaja, nimittää sivustoaan maailman suosituimmaksi ja vaikutusvaltaisimmaksi miesten tyyliblogiksi.

Esquire -lehti huomasi ensimmäisenä kanadalaisen Dan Trepanierin tyylitajun ja nimittikin häntä seuraavasti: ”Best Dressed Real Man In America”.

Hän perusti sivustonsa vuonna 2009 harrastuspohjalta, mutta sivu on sittemmin muuttunut täysipäiväiseksi bisnekseksi. Tuolloin sivun osoite oli vielä tsbmen.com. Sivun tavoite on kuitenkin vieläkin sama: auttaa miehiä pukeutumaan paremmin. Sama pätee myös articlesofstyle.comin Instagram -profiiliin.

Danin henkilökohtainen tyyli on trendien sekamelskaa. Tili päästää seuraajat katsomaan lähempää omistajansa tyyliä ja tarjoaa samalla helposti ymmärrettäviä neuvoja pukeutumiseen. Hän pitää kuvansa humoristisina ja saakin vältettyä tällä tavoin mahtailevan miehen maineen.

Käyttäjä: @articlesofstyle

Matthew Zorpas

Escaping ?Paris in @lanvinofficial

Kuva, jonka Matthew Zorpas (@matthewzorpas) julkaisi

On olemassa monta syytä seurata Matthew Zorpasia. Lontoossa toimivaa luovaa konsulttia tulisikin jokaisen miehen seurata.

Silloin kun hän ei luennoi arvostetuissa Britannian instituutioissa, kuten Istituto Marangonissa tai päivitä sivuaan (TheGentlemanBlogger.com), Matthew jakaa laajaa tietämystään miesten vaatetuksesta 90 000 seuraajalleen. Tämä mies tietää mm. mistä saa hankittua simpukan kuorilla tuunatut Nike Air -lenkkarit.

Zorpas on uskomattoman hyvä muuttamaan asunsa luonnetta vain yhdellä vaatekappaleella. Smokkia hän saattaakin piristää vaikkapa silkki huivilla.

Jos et ole vieläkään vaikuttunut, niin kerrotaanpa, että Matthew valittiin Esquire -lehdessä Britannian toiseksi parhaaksi mies pukeutujaksi. Hänet valittiin myös GQ Taiwan -lehdessä maailman viidenneksi suurimmaksi tyyli-ikoniksi.

Käyttäjä: @matthewzorpas

Tommy Ton

Kuva, jonka Tommy Ton (@tommyton) julkaisi

Tommy Ton on yksi kuuluisimmista katutyylien valokuvaajista koko alalla. Häneltä löytyy silmää miesten muodille, eikä sitä käy kiistäminen.

Itseoppineen kanadalaisen voi nähdä kuvaamassa vieraita ja malleja muotiviikoilla Lontoossa, Pariisissa, New Yorkissa ja Milanossa. Muun aikansa hän käyttää mm. bloginsa (jakandjil.com) päivittämiseen ja vaikuttamiseen GQ ja Style -lehdissä.

Uskon, että alan johtavien miesten muoti lehtien ylistämää miestä kannattaa seurata.

Käyttäjä: @tommyton