niken airmaxit

Ota sporttinen tyyli haltuun näillä vinkeillä

Urheiluvaatteet ovat iso juttu miesten pukeutumisessa tänä päivänä. Urheilullisuus ja luksusbrändit ovat kulkeneet käsikädessä ja tyyli onkin tunnettu nimellä ”sports luxe”. Sporttinen tyyli on kuitenkin myös muutakin, kuin vain blingiä.

Paras tapa ottaa tyyli haltuun on yhdistää tyylikkyyttä ja urheilullisuutta. Sekoita tyylikkäitä yksityiskohtia tavallisiin rentoihin vaatteisiin.

Tässä artikkelissa esittelemme tärkeimpiä sporttisen tyylin elementtejä.

Sportti-takit

Pilottitakki, eli bomber jacket on ollut kovassa huudossa viime vuosina. Suunnittelijat ovat vastanneet kysyntään tuottamalla valtavan määrän erilaisia pilottitakkeja. Alun perin sotalentäjien käyttämä takki onkin kerännyt suosiota sittemmin myös siviilissä.

Villa, nahka, mokka ja erilaiset printtikuviot ovat osa nykypäivän pilottitakkia. Nykyaikaisessa pilottitakissa on usein villainen keskiosa ja hihat ovat nahkaa tai neopreeniä. Tällä tavoin takkiin saadaan luotua kontrastia materiaali valinnoilla. Nykyaikainen pilottitakki edustaa katumuotia ja urheilullisuutta.

Collegetakki on loistava valinta sporttiseen tyyliin. Se on tehnyt jo jonkin aikaa isoa paluuta markkinoille. Yhdistä collegetakki slim-mallin chinoihin ja loafereihin, niin saat haltuusi klassisen ”yliopisto urheilija” -tyylin.

Tekninen takki (tuulipuku) on sopiva valinta moderniin elämään, jossa urheiluvaatteiden ja arkivaatteiden rajat häilyvät. Hyvä ja tyylikäs tekninen takki palvelee montaa eri tarkoitusta ja sporttinen tyyli on kuin luotu sille.

Collegehousut

sporttinen tyyli on nopea

Kollareita ei enää pidetä pelkästään laiskan miehen housuina tai pelkästään kotivaatteina. Suunnittelijat ovat viime aikoina kehitelleet paljon uusia ”höntsyjä” – on tullut uusia leikkauksia, hienompia yksityiskohtia ja parempia kankaita. Slim-mallit ovat tehneet perinteisistä lökäpöksyistä osan urbaania pukeutumista.

Printit ovat tuoneet uutta lookkia kollareille. Kokeile vaikkapa Topman’s:n kukka kuvioituja kollareita. Jos kukat eivät ole juttusi, niin Timp Coppenin vetoketjulliset kollarit saattavat osua nappiin.

Jatka artikkelin lukemista seuraavalla sivulla –>