niken airmaxit

Ota sporttinen tyyli haltuun näillä vinkeillä

Hupparit ja collegepaidat

huppari on iso osa sporttista tyyliä

Samoin kuin collegehousut, ovat myös collegepaidat ja hupparit saaneet viime aikoina suurta imagon kohotusta, kun monet suunnittelijat ovat pyrkineet yhdistämään hupparin mukavuuden ja korkeatasoisen pukeutumisen elementit. Sporttinen tyyli tarkoittaa yhä useammille myös college-materiaalia ja huppareita.

L’Estrange London kehitti konseptin nimeltä ”luxe hoodie”, eli luksus-hupparin. Sisäpuolen printtikuviot, laadukkaat materiaalit ja nykyaikainen leikkaus loivat hienostuneen, mutta rennon vaatteen.

ASOS, Topman ja River Island ovat tuoneet paljon collegepaitoja ja huppareita markkinoille, ja ovat omalta osaltaan vauhdittaneet niiden suosiota.

Muotilenkkaritlenkkarit ovat tämän kesän hittituote

Jos joku vaatekappale on saanut eniten kasvojen kohotusta, niin se ovat kyllä lenkkari.

Markkinoille on pyritty tuomaan ”tyylikkäämpiä” malleja, jotka ovat johtaneet siihen, että lenkkarit eivät enää ole kaikissa pukukoodeissa mustalla listalla.

Johtavat sportti-brändit Nike ja Adidas antoivat muotilenkkareille lentävän lähdön julkaisemalla uusia malleja, ja mainostamalla niitä todella isolla rahalla. Rick Owens ja Raf Simons ovat saaneet myös paljon tunnustusta ja mainetta futuristisilla lenkkareillaan.

Tämän kauden lenkkariin kuuluu monista eri kankaista tehtyjä designeja, neon-värisiä yksityiskohtia ja kuvioituja viimeistelyjä.

Selkäreppu

Käytännöllinen reppu on myös tehnyt suuren comebäckin viime vuosina. Osittain myös sporttisen vaatetyylin yleistymisen ansiosta. Poissa ovat kuitenkin 90-luvun nylon-reput, sillä tilalle on tullut nahkaisia reppuja, tyylikkäitä kuviointeja ja vyötaskuja.

Nahkaiset yksityiskohdat, canvas-kangas ja tekniset kuidut myyvät reppuja nykyään. Katso vaikka merkkien, kuten Mismo, Zara, COS, ja Want Les Essentielsin reppuja.

Yhteenveto

Sporttinen vaatetus tyyli on tullut jäädäkseen hetkeksi, sillä se sopii hyvin nykyiseen nopeaan elämäntapaan. Fitness -villityskin on nyt voimakkaimmillaan ja pitää ihmisten pukeutumistyylejäkin hallussaan.

Yhdistelemällä rentoa pukeutumista ja tyylikkäitä yksityiskohtia, on sporttinen tyyli helppo toimimaan.