valkoiset palladium-kengät

Palladium-kengät – Valmistettu lentokoneen renkaasta

 

5 syytä, miksi Palladiumit ovat muodissa vuonna 2015

valkoiset palladium-kengät

 

1. Palladium-brändillä on pitkä ja rikas historia

Palladium ei ole keltanokkabrändi, eikä hiekkalaatikon uusin tulokas. Yhtiö on jo 1920 -luvulta lähtien valmistanut kumipohjaisia tuotteita – aluksi lentokoneen renkaita ja myöhemmin kenkiä.

2. Palladium-kengät ovat oikeasti laadukkaat

Nämä kengät ovat ansainneet tittelinsä hyvinä kenkinä. Palladiumin kengillä on kaikki hyvän kengän ominaisuudet – materiaalit ovat laadukkaita, kengät istuvat hyvin ja ovat ergonomiset, ja mikä tärkeintä, ne näyttävät hyvältä.

3. Vahva brändiyhteisö sosiaalisessa mediassa

  Palladiumilla on 50 000 seuraajaa Instagramissa, 16 000 seuraajaa Twitterissä ja yli 300 000 tykkäystä Facebookissa. Somessa hashtagi #palladiumboots kerää päivittäin runsaasti uusia kuvia, joissa fanit esiintyvät mitä kummallisimmissa paikoissa yhtiön popot jaloissaan.

4. Conversejen korvaaja?

 

Converset ovat olleet enemmän ja vähemmän muodissa pian jo 100-vuotta. Palladium on valmistanut kenkiä jo monta vuosikymmentä, mutta varsinainen muotiaalto näyttäisi tapahtuvan vasta tänä vuonna 2015.

Palladium valmistaa hyvin saman tyyppisiä kenkiä, kuin Conversekin. Onko Palladiumista vastusta taistelemaan Conversen valta-aseman kanssa?

5. Yksinkertaisuus on kaunista

Palladiumin kenkämallit ovat hyvin yksinkertaisia ja pelkistettyjä. Puhdas muotoilu ja kauniit linjat ovat muotoilun avainkohtia – aivan, kuin eräällä toisellakin hittibrändillä, Applella.

 

Palladiumin eri kenkämallit ovat olleet jopa 60% alennuksissa spartoo.fi:ssä viime päivinä.

(16.6.2015)

Kengät voi ostaa itselleen vaihtoehtoisesti myös Brandokselta.