valkoiset palladium-kengät

Palladium-kengät – Valmistettu lentokoneen renkaasta

Klikkaa tästä nähdäksesi 5 syytä siihen, miksi Palladiumit ovat kovassa huudossa tänä vuonna.

Klikkaa tästä ostaaksesi Palladium-kengät netistä, tai jatka artikkelin lukemista alta.

 

Palladium -merkki on osoittanut muuntautumiskykynsä vuosien varrella. Yritys alkoi alun perin 1920-luvulla valmistamaan renkaita lentokoneisiin. Maailmansotien jälkeen vulkanisoidusta kumista ja canvas-kankaasta valmistetuille renkaille ei enää kuitenkaan ollut tarpeeksi kysyntää. Yrityksessä alettiin pohtia, kuinka yritys saadaan pysymään hengissä – päätettiin alkaa valmistamaan renkaiden sijasta kenkiä.

”Yrityksen missiona oli tuottaa kenkiä, jotka kestäisivät yhtä kovaa kulutusta, kuin sen valmistamat lentokoneen renkaat.”

Materiaalit eivät vaihtuneet mihinkään, vaan Palladium-kengät valmistetaan vielä tänäkin päivänä pääosin samoista raaka-aineista, kuin 1920-luvulla valmistetut lentokoneen renkaat – kumista ja canvaksesta.palladiumit leikkipuistossa

Palladiumin klassisin kenkämalli on Pampa Hi -nauhakenkä, joka on palvellut mm. ranskalaisen muukalaislegioonan käytössä. Malli on kestänyt läpi vaihtelevien muoti-ilmiöiden ja on vielä tänäkin päivänä myynnissä. Pampa Hi -Malli on saanut rinnalleen myös useita muita malleja. Palladium-kengät tunnetaan nykyään edukseen erottuvina trendijalkineina.

Palladium pysyy vieläkin aitona ja materiaalit pysyvät samoina. Vulkanisoidusta kumista valmistettu pohja yhdistyy kestävään canvakseen. Vaihtelua perinteisiin materiaaleihin tuo nappanahka, mokka ja tekninen kierrätysmateriaali.

Talven -mallistoon on lisätty lämminvuorisia versioita, joissa vuori on 100% villaa. Mukana on myös vedenpitäviä sekä hengittäviä malleja, jotka sopivat loistavasti näille leveyspiireille.

Tänä päivänä Palladiumin kengissä yhdistyvät yli 60-vuotinen historia, moderni tuotanto ja laadukkaat materiaalit.

Palladiumia kannattaa seurata sosiaalisessa mediassa. Sen sivuille kootan perjantaisin viikon parhaat kuvat merkin kengistä Instagramista ja Twitteristä tägillä: @palladium_boots

 

Palladium-kengät ovat tällä hetkellä tuntuvassa alennuksessa Spartoo.fi -sivustolla. Mitä enää odotat?
palladium kengät naisellapampa hi palladium sininenoranssit ja pinkit kengät
Seuraavalta sivulta löydät 5 syytä, miksi Palladiumit ovat muodissa vuonna 2015.