nainen nauraa

Miesten kauheimmat hiustyylit vuonna 2015

Blondit raidatmiesten hiustyylit - raidat

Nuoruus on usein sekavaa aikaa. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että heteromiehen tulisi raidoittaa hiuksiaan. Baarissa naiset eivät näe sinussa potentiaalia parittelukumppaniksi, sillä näytät liian hintahtavalta. Nuoret tekevät virheitä, mutta jos olet jo päässyt yli nuoruudesta, niin älä todellakaan tavoittele menetettyä nuoruutta raidoittamalla hiuksiasi.

Rasvaiset/ likaiset hiuksetlikaiset hiukset ovat huono hiusmalli

Rasvaiset hiukset antavat sinusta huonon ensivaikutelman kenelle tahansa. Toki monet näyttelijätkin rokkaavat likaisia hiuksia, mutta jos et ole maailmankuulu stara, ei rasvaisia hiuksiasi tulla hyväksymään. Käy siis suihkussa, ja käytä shampoota päivittäin, tai älä ollenkaan. Harvakseltaan tapahtuva shampoon käyttö nimittäin rasvoittaa eniten hiuksiasi. Hiuksien rasvoittuminen riippuu kuitenkin todella paljon myös siitä, minkälaisen hiustyypin omistat.

Vikat sanat

Yksilöllinen hiusmalli on aina iso plussa, kuten Sveitsin lippukin. Rastat, blondit raidat ja geelitukka eivät kuitenkaan ole edustavia hiustyylejä. Suosittelen mieluummin ananas kampausta, joka on varsin tyylikäs, mutta vuonna 2015 ei kauhean yksilöllinen. Pompadour, eli taisteluananas on hyvä vaihtoehto, jos haluat tyylikkään, mutta asteen yksilöllisemmän hiusmallin.