nainen nauraa

Miesten kauheimmat hiustyylit vuonna 2015

”Monesti miehen hiukset ovat tärkeämmät naiselle, kuin miehelle itselleen.”

Vuonna 2015 miehen tulee kiinnittää huomiota hiustyyliinsä etenkin, jos hän haluaa edustaa itseään, saada naista tai pitää tyttöystävänsä tyytyväisenä.

Hiukset tulisivat olla ylpeyden aihe, eikä parturissa käynnin tulisi olla pakollinen paha. Älä siis anna rumien hiuksien viedä mahdollisuuksiasi sänkyhommiin, vaan katso alla olevasta listasta, mitkä seitsemän hiustyyliä ovat täysi turn-off naisille. Nämä miesten hiustyylit ällöttävät usein myös muita miehiä, etkä tule niillä haalimaan kunnioitusta.

Liian pitkät hiuksetpitkät hiukset ovat työläät

On todella paha asia, jos hiuksesi ovat pidemmät, kuin tyttöystävälläsi. Suurin osa naisista pitää lyhyestä hiusmallista miehillä. Ne jotka sattuvat pitkähiuksisista pitämään, eivät kuitenkaan yleensä pidä siitä, että omistat pidemmät hiukset, kuin he. He tulevat kateellisiksi ja onhan pitkiä hiuksia myös vaikeampi hoitaa. Ne myös kuivuvat suihkun jälkeen huomattavasti pidempään. Miksi siis turhaan tekisit elämästäsi vaikeampaa, kuin mitä sen tarvitsee olla?

Kivikovat geeli hiukset

Naiset tykkäävät hyväillä miehen pehmeitä hiuksia siinä missä monet miehetkin leikkivät naisten hiuksilla. Tämä ei kuitenkaan onnistu, jos geelipurkkisi kestää keskimäärin vain kaksi viikkoa. Vähennä siis sitä geelin käyttöä, tai siirry käyttämään vahoja. Kovat ja koppuraiset hiukset eivät tunnu hyvältä käsissä. Geeli ei myöskään ole hyvä nimi miesten hiustyylille.

Jatkuu seuraavalla sivulla –>