nainen nauraa

Miesten kauheimmat hiustyylit vuonna 2015

Rastatrasta -hiusmalli ei sovi valkoihoisille

Jos olet kotoisin Jamaikalta, tai tummaihoinen, niin rastat voivat sopia sinulle. Jos kuitenkin olet valkoihoinen hippi, niin älä hanki rastoja. Jos haluat kuunnella reggaeta ja poltella pilveä, ei silti kannata pilata tulevaisuuttaan hankkimalla rastoja. Rastat likaantuvat myös helposti ja keräävät tauteja. Ne usein myös haisevat, ja tulet varmasti saamaan vittumaisia katseita julkisilla kulkiessasi.

Potta -hiustyyli

Tiedät varmaan kyseisen miesten hiustyylin. En näe mitään syytä, miksi kukaan leikkaisi itselleen sellaisen. Jos olet kokeillut leikata itse omat hiuksesi, ja projekti on mennyt vituilleen, niin suuntaa parturiin ja pyydä heitä pelastamaan sinut.

Pälvikaljun peittelykalju on hyvä hiustyyli miehelle

Miesten hiukset harvenevat iän myötä. Minkäs sille teet? Miesten hiustyylit muuttuvat merkittävästi miehen vanhetessa, halusimme sitä tai emme. Pälvikalju saattaa koitua monille ongelmaksi, mutta ongelmaan kannattaa silloin suhtautua oikein, ja leikata vaikkapa ”Elastinen” -hiustyyli. Monet kuitenkin turvautuvat siihen, että he kampaavat muut hiuksensa kulkemaan kaljun kohdan yli. Tämä ei kuitenkaan ole yhtään sen toimivampi ratkaisu, kuin pälvikaljun jättäminen sellaisekseen. Miehen kannattaa mieluummin hankkia vaikka peruukki, jos kalju ei sovi ja haluat hiuksia pääsi ylle.