miesten hajuvedet ovat raikkaita

Miesten hajuvedet – Näin rakennat oman kokoelman

Ajattomat klassikothajuvedet voivat olla klassikoita siinä missä autokin

Me kaikki tiedämme, että on olemassa tiettyjä vaatekappaleita, jotka jokaisen miehen tulisi omistaa – valkoinen puvun paita ja purkkarit ovat esimerkkejä ajattomista klassikoista. Ne ansaitsevat paikan jokaisen miehen vaatekaapista, sillä ne ovat onnistuneet säilyttämään hohtonsa vuosikymmenien ajan.

On olemassa myös muutamia klassikko-hajuvesiä, jotka ovat sijoittamisen arvoisia. Ne ovat klassikoita, koska ne ovat pystyneet pitämään itsensä myyntilistojen huipulla vuosi toisensa jälkeen. Miehet ostavat niitä yhdestä syystä: ne vain ovat niin hyviä. Niistä eivät miesten hajuvedet enää parane.

Mitä omaan kokoelmaan?

Yksi suurista klassikoista on Hugo Bossin Boss Bottled. Tälle klassikolle ominaista on raikas ja hedelmäinen alkutuoksu, jonka jälkeen aistit täyttyvät lämpimällä metsäisellä tuoksulla. Boss Bottled on myynyt kansainvälisesti yli 60 miljoonaa pulloa vuoden 1998 jälkeen ja sitä ostetaankin keskimäärin joka kahdeksas sekunti.

Aramis Classic on toinen esimerkki ehdottomasta klassikosta. Tämä mausteinen, metsän ja nahan tuoksuinen hajuste on vietellyt ihmisiä jo 60-luvulta lähtien.

Jos suosit raikkaampia sitruunaisia tuoksuja, niin saat etsiä todella pitkään, jos aiot löytää paremman kuin Christian Dior’s Eau Sauvage:n – kohta lähes 40-vuotta vanha hajuvesi myy edelleen ja tuoksuu upealta.

Viimeisenä, Givenchyn Gentlemen on lämmin, maanläheinen ja nahan tuoksuinen. Se on hajuvesi, jonka jokaisen miehen tulisi omistaa.

Yhteenveto

Tässä oli lista hyvän hajuvesikokoelman kulmakivistä. Hyvässä kokoelmassa on vesiä jokaiseen tilanteeseen: yöhön, työhön ja urheiluun.

Niin kuin vaatteidenkin kanssa, kannattaa hajuvesiä hankkiessa kokeilla uusia vaihtoehtoja ja valita parhaat päältä.

Kerro meille omat suosikki hajuvetesi kommenttikenttää käyttäen. Mitä omasta kokoelmastasi löytyy?

Täältä löydät kattavan valikoiman miesten hajuvesiä ja -vaatteita.