miesten hajuvedet ovat raikkaita

Miesten hajuvedet – Näin rakennat oman kokoelman

Yöhönbileet

Tajusimme sitä tai emme, niin käytämme usein hajuvesiä samalla tapaa, kuin eläimet käyttävät hajumerkkejä – ilmoitamme niiden avulla läsnäolomme, identiteettimme ja reviirimme. Tämä ilmiö voi selittää myöskin sen, miksi monet laittavat voimakasta hajuvettä itseensä valmistautuessaan treffejä varten.

Tietyt tuoksut, kuten vanilja ja myski tuoksuvat kevyiltä ja luonnollisilta, mutta haluat kuitenkin ilta-hajuveden kestävän läpi yön, eikö?

Senpä takia kannattaakin valita illalla/ yöllä käytettävään hajuveteen vetiverin ja meripihkan tuoksua, sillä ne ovat tunnettuja hyvästä kestävyydestään.

”Nämä tuoksut tunnetaan niiden pitkästä kestostaan ja sen takia niitä usein myös käytetään hajuvesien perustana,” selittää Glasser.

Mitä omaan kokoelmaan?

Rakasta tai inhoa, Paco Rabannen 1 Million -tuoksu on miesten menestyneimpiä hajuvesiä viimeisen viiden vuoden aikana. Tätä tuoksua myydään keskimäärin yksi pullo joka viides sekunti. Mausteinen, puinen ja nahkainen tuoksu, jossa on myös ruusun, myskin, meripihkan ja tonkapapujen vivahteita, takaa iskevän, sensuellin ja pitkään iholla kestävän hajuveden.

Hyviä valintoja yöhön ovat myös lämmin, nahkainen ja pitkäkestoinen Bentley For Men Intense, sekä Jean Paul Gaultierin Le Male, joka on makea ja mausteinen vaniljalla höystetty tuoksu.

Treffeille loistava valinta on Burberryn kevyen nahkainen Brit Rhythm tai Tom Fordin Tobacco Vanille, jonka tuoksuu tupakanlehdiltä (ei savulta) ja vaniljalta.