kahvakuulatreeni polttaa rasvaa

Tehokas kahvakuulatreeni ja -ohjelma

Kahvakuula ohjelma (1-jakoinen)

Tässä on esimerkki kahvakuula ohjelmasta, jonka voi ottaa mukaan normaaliin saliohjelmaansa. Sen voi suorittaa 1-2 kertaa viikossa normaalin ohjelman lisäksi.

Muista, että ennen kahvakuulatreenin aloittamista on syytä lämmitellä hyvin. Kahvakuulalla on yhtä helppo rikkoa paikkansa, kuin normaaleilla painoillakin ilman lämmittelyä.

Liikkeet, jotka voi tehdä molemmille puolille, tehdään niin, että molemmat puolet saavat alla mainitun toistomäärän.

  • Etuheilautus x 30
  • Tuulimylly x 15
  • Turkkilainen ylösnousu x 15
  • Kyykky x 20
  • Kulmasoutu yhdellä kädellä x 15
  • Hyvää huomenta x 20
  • Hauiskääntö x 15

Tee koko setti 2-3 kertaa. Pidä liikkeiden välillä lyhyt, noin minuutin tauko. Toistomääriä voi muuttaa itselleen räätälöidymmiksi ja se onkin suositeltavaa. Varmista, että teet liikkeet sinulle sopivalla painomäärällä.

Millainen kuula kannattaa ostaa?erilaisia kahvakuulia 12 kg

Kuulien laaduissa on eroja. Laadusta saa maksaa hieman enemmän, mutta laadukas kahvakuula säilyy seuranasi todennäköisesti koko elämäsi ajan. Sen jälkeen sen voi antaa lapsille perittäväksi. Niinpä muutaman kympin suurempi sijoitus maksaa ajan saatossa kyllä itsensä takaisin.

Kuinka painavan kuulan ostan?

Kuulia on saatavilla lähes jokaisessa painossa. Paino riippuu kuitenkin vain ja ainoastaan omasta voimatasostasi.

12 kg on miehien peruskuula ja sitä pienempää ei kannata ostaa. Kahvakuula liikkeet ovat tyypillisesti hyvin kokonaisvaltaisia ja kuormittavat paljon keskivartaloa. Liian kevyellä kuulalla keskivartaloa ei yksinkertaisesti vain saada kuormitettua tarpeeksi.

16 kilon kuula sopii varmasti useimmille miehille ja se onkin toinen niin sanotuista miesten perus painoista.

Kahvakuulan painoa harkittaessa kannattaa myös miettiä mitä liikkeitä sillä aiot tehdä. Toiset liikkeet kun vain ovat raskaampia, kuin toiset. Jos tarkoituksenasi on pyhittää kuula kyykkäämiseen ja jalkalihastreeniin, niin kannattaa suosiolla ostaa melko raskas kuula.

Laadukkaita ja edullisia kahvakuulia saa ostettua mm. Fitnesstukusta, josta ne saa tilattua suoraan kotiovelle tai lähimpään postiin.