Vin Diselin vatsalihakset saa vain kovalla treenillä

Hanki Vin Dieselin absit

Aina kun uusi Hollywood elokuva tulee ulos, ovat ihmiset kyselemässä: miten ihmeessä nuo näyttelijät voivat olla tuossa kunnossa? Miten Vin Diesel voi omistaa tuollaiset vatsalihakset? Vastaus on hyvin yksinkertainen: kuri.

Kuri mitä hä? Mark Twight, Gym Jones salin omistaja osaa vastata tähän kysymykseen. Hänen salillaan treenattiin tähdet huippukuntoon alkuperäistä 300 – elokuvaa varten, sekä uusinta 300: Rise of the Empire -elokuvaa varten. Mark Twight:n mielestä huippukuntoon on olemassa vain kolme avainta.

  1. Nuku vähintään 10 tuntia joka yö
  2. Syö 1800 – 2000 kcal päivässä.
  3. Treenaa niin kovaa kuin pystyt ja niin paljon kuin pystyt, kuitenkin vähintään kaksi tuntia päivässä.

 

Paperilla tämä näyttää helpolta. Hieman asiaa tutkittuasi huomaat kuitenkin, että monista asioista täytyy tinkiä. Et voi valvoa myöhään, etkä välttämättä katsoa suosikki tv-ohjelmiasi. Sinun täytyy myös tinkiä ruokailu tottumuksistasi. Roskaruokaa ja suklaata ei juurikaan voi syödä. Alkoholia ei voi käyttää, sillä silloin kalorit nousevat nopeasti liian korkealle. Alkoholia ei voi käyttää senkään takia, että sinun tulee treenata täysillä joka päivä. Se nyt ei vain onnistu kännissä eikä krapulassa. Lisäksi vain harvat ihmiset omistavat niin paljon itsekuria, että oikeasti voivat treenata niin kovaa, kuin vain pystyvät. Vin Diesel puvussa

Köyhät kuriin

Rikkailla Hollywood tähdillä ei tarvitse olla niin paljon kuria, kuin köyhällä. Tähdet palkkaavat monta ihmistä avukseen. Nämä ihmiset pitävät huolta siitä, että tähti treenaa kovaa. He myös vahtivat mitä tähti syö, laittavat hänelle ruokaa ja tarkkailevat, että hän saa tarpeeksi unta.

Tähdet treenaavat näyttääkseen hyvältä valkokankaalla. Monet heistä treenaavat Vince Gironda:n ohjeiden mukaan. Girondan motto: Jos saat kasvatettua kaksi senttiä olkapäitäsi, ja kaksi senttiä pois vyötäröltäsi, niin näytät yhtä hyvältä, kuin jos olisit saanut neljä senttiä pois vyötäröltäsi tai neljä senttiä lisää massaa olkapäihisi. Valkokankaalla molemmat näyttävät samalta.

Twight:n ohjeisiin sitoutuminen vaatii sen, että joudut karsimaan vapaapäiviäsi pois. 300 – elokuvaa varten näyttelijät treenasivat vain kuukauden. Tietenkin heillä oli jo valmiiksi hyvä lähtötaso. Kuukauden jälkeen erään näyttelijän vaimo ei enää tunnistanut miestään hakiessaan tätä lentokentältä. Niin käy, kuin sitoutuu rankkaan suunnitelmaan. Jos päätät juhlia viikonlopun, kovan työsi tulokset katoavat taivaan tuuliin ja joudut aloittamaan maanantaina puhtaalta pöydältä.

Jotta pystyisit treenaamaan kovaa näin pienellä määrällä kaloreita, on sinun pakko nukkua tarpeeksi. Jos nukut muutaman yön huonosti, et pysty enää treenaamaan kovaa. Henkinen- ja fyysinen tila alkavat rajoittaa treeniäsi. Unenpuute aiheuttaa myöskin huonoja ruokailu valintoja, jotka tuovat liikaa kaloreita lautasellesi.

 

Vikat sanat

Jotta pääsisit huippukuntoon, ei auta, että treenaat vain kovaa. On hoidettava koko kokonaisuus kunnialla. Unta on saatava tarpeeksi, ja ruokaa liian vähän. Vain tällä tavalla voit näyttää aidolta spartalaiselta. Katso täältä 20 kokeneiden kehorakentajien vinkkiä, joilla takaat lihasten kasvun.