hajuvesi kokoelma

10 temppua, joilla parannat hajuvesi peliäsi

8. Kerrosta, eli käytä sarjan muitakin tuotteita

Kerrostaminen – yhteen sopivien hajusteiden käyttäminen. Tämä on hyvä tapa maksimoida hajuveden tuoksu ilman, että tuoksut liikaa.

Monilla hajuvesillä on hajuveden rinnalle kehiteltyjä deodorantteja, suihkugeelejä ja partavesiä. Käytä siis hajuveden kanssa sarjan muitakin tuotteita, jos haluat maksimoida tuoksun pilaamatta sitä. Ajattele nämä muut tuotteet hajuveden tukipaketiksi.

9. Säilytä hajuvesiä oikein

Mielipiteet hajuveden säilymisestä vaihtelevat paljon – jopa vuodesta viiteen vuoteen, tai jopa käytännössä ikuisuuteen. Hajuvedet ovat kuin hienoja viinejä, tai kalliita maalauksia: niitä täytyy säilyttää kunnioituksella ja ne täytyy säilöä oikein.

Tärkein edellytys tuoksun säilymiselle on se, että pullo ei altistu rajuille lämpötilan muutoksille tai auringonvalolle. Spraypullot kestävät myös kädellä levitettäviä pidempään, sillä niissä vesi ei joudu ilman tai käden kanssa kosketuksiin.

10. Hanki itsellesi erityinen hajuvesi

On olemassa yksinkertainen selitys sille, miksi hajuvedet saavat meidät usein muistelemaan juuri tiettyä tapahtumaa tai tunnetta: hajukäämimme on suoraan yhteydessä aivojen limbiseen järjestelmään, joka ohjaa tunnetilojamme.

Jos liität hajuveteesi jonkun tietyn hyvän muiston, niin käytä hajuvettä päästäksesi takaisin samoihin tunnetiloihin ja tee siitä ”onnenvetesi”. Et välttämättä tarvitse nimikkohajuvettä niin kuin nämä herrat, mutta oma suosikki on hyvä olla.

11. Säilytä viileässäsitrushajuvettä kannattaa säilyttää jääkaapissa

Jos haluat maksimoida hajuvesien tuoreuden ja säilyvyyden, niin säilytä niitä jääkaapissa. Mikäli haluat tuoksua viileältä, hanki itsellesi sitrus-hajuvesi. Klassisia tuoksuja ovat mm. 4711, Paul Smith Sunshine ja Jean Paul Gaultierin Le Male Summer.

Viileä hajuvesi on loistava virkiste kelien lämmetessä.