hajuvesi kokoelma

10 temppua, joilla parannat hajuvesi peliäsi

5. Suihkuta, älä roiski

Etkö osaa päättää ostatko spraypullon vai käsin levitettävän? Osta spray.

Spraypullolla on helpompi kontrolloida hajuveden määrää. Spraypullossa hajuvesi ei myöskään pääse kosketuksiin ilman tai käsiesi kanssa, jonka takia vesi säilyy siinä paljon pidempään.

6. Suihkuta tarpeeksi etäältä

Älä koskaan suihkuta tuoksua liian läheltä. Jos teet näin, niin tuloksena on vain kapea lammikko ihollasi. Suihkuta n. 15 senttimetrin päästä, niin hajuvesi levittyy sopivan laajalle alueelle.

”Voit vaihtoehtoisesti myös suihkuttaa tuoksua kädellesi ja hieroa sen ylävartaloosi,” sanoo Dove. ”Tällä tavalla hajuvesi myös reagoi paremmin ihon tuoksuun.”

7. Älä tee ylilyöntejäliioitteluun ei kannata sortua

Hajuveden ei koskaan tulisi olla liian voimakas. Ihmiset eivät halua haistaa sinua ennen, kuin he pystyvät tunnistamaan sinut. Yleisenä sääntönä voidaan pitää, että kenenkään ei tulisi tuoksua omaa kättään pidemmälle.

Jotta varmistat, ettet ylitä hyvän maun rajoja, niin älä koskaan suihkuta hajuvettä kolmea suihkausta enempää. Kolmekin on usein jo liikaa, jos käytät vahvaa tuoksua. Jos vahingossa laitat liikaa, niin pese tuoksu pois kuumalla ja märällä pyyhkeellä.