unelmakoti floridasta

Kannattaako talo ostaa vai vuokrata?

Yritykset rakastavat hyviä työntekijöitä, joilla on asuntolaina. Et todennäköisesti ole halukas vaihtamaan työpaikkaa tai irtisanoutumaan, jos sinulla on työpaikkasi lähellä asunto ja omistat valtavan asuntolainan. Tämä tarkoittaa heille vähemmän kuluja, kun heidän ei tarvitse käyttää rahaa työntekijöiden etsimiseen. Ei ole ihme, että työnantajat käyttävät asuntolainoja mielellään aseinaan varmistaessaan työntekijöidensä pysyvyyttä.

Talo, jota voi kutsua omaksi voi saada sinut tuntemaan itsesi yleväksi maanomistajaksi. Oma talo tuo turvallisuuden tunnetta ja pönkittää omaa egoa. On helpompi visualisoida onnellista tulevaisuutta, kun näet silmiesi edessä oman talon. Tämä johtuu siitä, että oman talon omistaminen on ollut edeltävien sukupolvien haave ja perinne. Oma talo ei ole kuitenkaan välttämättömyys ruusuiselle tulevaisuudelle. Välillä kannattaakin pyrkiä laajentamaan omaa mielikuvitustaan ja miettiä muitakin vaihtoehtoja.

Setäni rakastaa purjehdusta ja veneitä. Hän kuitenkin sanoi minulle, että on olemassa vain kaksi päivää, jolloin veneen omistamisesta nauttii. Se päivä, kun ostaa veneen ja on siitä innoissaan, sekä se päivä kun viimein saa myytyä veneen. Veneitä kannattaa mieluummin vuokrata, jolloin säästyy monilta ongelmilta. Jos jokin hajoaa, se ei ole sinun ongelmasi. Jos haluat ohjata erilaista venettä, vuokraat vain erilaisen veneen ensikerralla. Ja jos lama iskee, voit vaihtaa vuokraamasi veneen pienempään. Helppoa ja yksinkertaista.veneen vuokraaminen

Sama pätee myös talojen vuokraamiseen. Voit vaihtaa asuntoasi ja elämäntyyliäsi helposti. Vuokralla eläminen on joustavaa.

Jos aiot hakea asuntolainaa, on syytä miettiä suhtautumistasi velkaan. Kannattaa miettiä, että haluatko maksaa turhasta? Mitä pidempään maksaminen venyy, sitä enemmän joudut maksamaan.

Olen aina ollut kiinnostunut ihmisten unelmista. Ymmärsin jo nuorena, että unelmamme vaikuttavat todella paljon elämiimme ja tapaan, jolla elämme ne. Monesti kuulee sanottavan, että sitten teen sitä ja sitä, kun voitan lotossa. Se on mielestäni surullista. Ai miksi?

Eikö sinusta muka ole surullista, että ihminen unelmoi alkavansa elää hyvää elämää sitten, kun hän voittaa pelissä, jossa voiton todennäköisyys on 0,0000065 prosenttia? Eivätkö ihmiset olekaan enää vapaita elämään haluamaansa elämää?

Monet ihmiset unelmoivat eläköitymisestä. He ajattelevat, että eläkkeellä voivat viimein tehdä mitä haluavat. Olet edelleen sama ihminen myös eläköityessäsi. Jos et voi nauttia nykyisestä elämästäsi niin miksi uskot, että se on helpompaa 65-vuotiaana?

Sama pätee myös talon ostamiseen. Talot ja asuntolaina aiheuttavat meissä hyvin irrationaalisia tunteita. Talon omistamista voidaan pitää menestyksen ja vastuullisuuden merkkinä. Olethan sentään hankkinut perheellesi kodin. Monesti talon koko toimii kuitenkin vain mittarina velan määrälle.