lompakko-kokoelma

Millainen on hyvä miesten lompakko?

Eroon pulleasta lompakostapullottava rahapussi

Pursuava lompakko takataskussa ei ole käytännöllinen eikä tyylikäs. Tämän ongelman voi kuitenkin välttää helposti; osta lompakko vain kortteja varten ja säilytä käteiset housujesi etutaskuissa. Taskuvarkaiden on vaikeampi huomata ja päästä käsiksi lompakkoosi. Vältyt myös housujen väärällä puolella olevalta pullistumalta ja istuminenkin on helpompaa.

Toinen hyvä tapa välttää pursuavaa lompakkoa on hankkia setelinpidike ja korttilompakko.

Turhia kortteja on myös syytä välttää. Pidä lompakossasi vain kortteja, joita oikeasti tarvitset. Muista myös tyhjentää lompakkosi säännöllisin väliajoin sinne kertyvistä kuiteista ja kupongeista. Et tee niillä mitään, eivätkä kuitit usein edes säily lompakossa.

Yhteenveto

Erityisesti miesten lompakko ei useinkaan ole hyvä indikaattori omistajansa tyylitajulle (naisella voi ollakin, ken tietää), sillä lompakot ostetaan usein käytännön syistä. On kuitenkin mahdollista olla sekä käytännöllinen, että tyylikäs samaan aikaan. Lompakkoa ei usein päivitetä uuteen, joten miksi et ostaisi samalla myös hienoa lompakkoa?

Lompakoita on saatavilla monissa eri tyyleissä ja väreissä – jokaiselle löytyy jotakin. Trendilompakon ostaminen ei usein kannata, sillä lompakko muoti ei ole kovin muuttuvaa. Klassisen tyylikäs lompakko onkin ehdottomasti paras valinta.