trunkster kulkee kätevästi

Onko tämä markkinoiden paras matkalaukku?

Matkusteleva ihminen joutuu liian usein kokemaan turhautumisen tunteita matkustaessaan. Meillä on tapana rakastaa matkustelua, mutta siltikin vihaamme itse prosessia. Hyvä matkalaukku helpottaa huomattavasti lentokenttä stressiä.

Lentokentällä huomaat, että tarvitset laukustasi jotain – joudut avaamaan vetoketjun koko matkalta ja sulkemaan. Joudut poistamaan laukustasi jotain, jotta se alittaisi sallitun painorajan ja välttyisit lisämaksuilta. Lentokentällä ollessasi kännykkäsi akku uhkaa loppua, mutta et löydä pistorasiaa. Mitä teet?

Ratkaisu on Trunkster -matkalaukku. Laukku keräsi $1,395,370 rahoituksen Kicstarterissa 24.11-11.01 välillä. Se on mahdollista hankkia itselleen 300 dollarilla, eli n. 220 eurolla. Trunksterissa on vetoketjujen tilalla liukuovi, sisäänrakennettu digitaalinen vaaka, USB-laturi ja akku, sekä GPS. Onko kyseessä mahdollisesti markkinoiden monipuolisin ja paras matkalaukku? Voiko matkalaukulta edes enempää pyytää?

paras matkalaukku luottaa liukuoveen

Matkalaukkualalla vetoketjulla suljettava läppä on ollut jo vuosia standardi. Trunksterin seksikäs siluetti, laadukkaat materiaalit ja älykkäät ominaisuudet määrittelevät uuden standardin vaativienkin matkaajien keskuudessa. Sano hyvästit jumiutuville vetoketjuille, hataroille kahvoille ja epäluotettaville pyörille. Paras matkalaukku luottaa vain parhaaseen tekniikkaan.

Ominaisuudet

Trunkster kuvagalleria

Irrotettava akku

Trunksterin avulla voit ladata puhelimesi jopa yhdeksän kertaa yhdellä latauksella. Enää sinun ei tarvitse etsiä lentokentän viimeistä vapaana olevaa pistorasiaa. Laukun akku on irrotettava ja sitä voidaan käyttää ilman laukkuakin puhelimien lataamiseen.

Sisäänrakennettu digitaalinen vaaka

Onko mitään kauheampaa, kuin kuulla check-inissä, että laukkusi on liian painava? Joudut poistamaan muutaman tavaran, jotta vältyt lisämaksuilta samalla kun taaksesi kertyy jonoa. Enää ei tarvitse kärsiä tästäkään ongelmasta. Trunksterin kahvaan asennettu digivaaka toimii siten, että nostat laukun ilmaan, jolloin voit katsoa painon kahvasta.

GPS-paikanninmatkalaukun voi paikantaa GPS:ssällä

Enää maailmanloppu ei koita laukun hukkuessa, sillä Trunkster -laukun voi paikantaa millä tahansa laitteella, jolla pääsee nettiin. GPS-ominaisuus on saatavilla 40 dollarin lisähintaan. Laukussa käytetään samaa teknologiaa, kuin Applen ”Find My Mac” -sovelluksessa.

5 vuoden ehdoton takuu

Kickstarterissa hanketta tukevat saavat laukulleen viiden vuoden takuun, jolla ei ole minkäänlaisia ehtoja. Joudut ainoastaan maksamaan postikulut.

Miksi Trunkster?Gaston ja Jesse halusivat luoda täydellisen matkalaukun

Turhauttavat hetket matkustaessa vievät fokuksen pois matkustamisen nautinnosta. Trunksterin kehittäjät Gaston Blanchet ja Jesse Potash haluavat eliminoida turhautumisen pois matkustamisesta.

He ovat pitkänlinjan maailmanmatkaajia ja he ovat käyneet yli 60 maassa. Molemmat kuitenkin löysivät itsensä säännöllisesti valittamasta matkalaukkujen surkeudesta. He halusivat hyvän ja monipuolisen matkalaukun. Viimein he päättivät ottaa ohjat omiin käsiinsä ja loppu on historiaa.

Trunkster on Gastonin ja Jessen unelmalaukku, josta he tekivät todellisen. Se takaa täysin uudenlaisen ja optimoidun matkustuskokemuksen.