euromillions lottovoitto

Lottovoittaja harrastaa ryyppäämistä ja matkailua

Brittiläinen mies voitti Euromillions -lotosta miljoona puntaa. Lottovoittaja on kerinnyt tuhlata jo 80.000 puntaa viinanhuuruisella maailmanympärimatkallaan.

Eikä Matt Myles aio lopettaa siihen.

Matkusteltuun kahdeksan kuukautta unelmakohteissa, Matt tuhlaa rahojaan miljonäärien paratiisissa Dubaissa, jossa hän käytti jo ensimmäisenä päivänä kahdeksan tuhatta puntaa.

Hän paljastaa, mihin tuhlasi rahaa Dubaissa: ”Brasti beach, Blue Marlin Beach Club, mönkijä-ajelut hiekkadyyneillä, Zero Gravity Club, ostoskeskukset. Näihin rahani ovat palaneet!”

Vielä viime vuonna brittiläinen Matt työskenteli tehtaalla yövuoroissa kotikaupungissaan Herefordissa… Kunnes toinen lottokuponki, jonka hän oli koskaan ostanut toi hänelle miljoona puntaa.

Välittömästi hän päätti lähteä maailmanlaajuiselle bilematkalle

”Tuhlasin 25.000 puntaa viidessä päivässä Ibizalla, kymppitonnin muutamassa päivässä Balilla ja 15.000 puntaa Riossa jalkapallon MM-kisoissa,” sanoo 27-vuotias lottovoittaja.

”Jonain päivinä käytin yli 5000 puntaa viinaan ja elämästä nauttimiseen. Bali oli uskomattomin paikka. Kävin Single Fin yökerhossa, joka tunnetaan surfarien piilopaikkana.”

”Joimme itsemme uskomattomaan känniin ja lähdimme kotiin mopojen takapenkeillä. Mopoja ajoivat päihtyneet kuskit.”

Hänen unelmansa olisi kuitenkin voinut helposti muuttua tragediaksi

Thaimaassa käydessään lottovoittaja Matt vietti yöt juomalla ja bailaamalla toisen brittiläisen matkustelijan, David Millerin kanssa. Miller kuitenkin murhattiin raa’asti samassa paikassa. 24-vuotias David ja reppureissaaja Hannah Witheridge, 23, tapettiin Koh Tao:lla syyskuussa. Kaksi Burmalaista siirtotyöläistä pidätettiin epäiltynä henkirikoksesta. Matt, joka matkusti veljensä Peten kanssa, uskoo että tragedia olisi hyvin voinut osua myös hänen kohdalleen.

”Istuimme baarissa Davidin kanssa kaikki yöt nauraen ja läppää heittäen,” hän sanoo.

”Me kaikki tiedämme, että Koh Tao:n paikalliset ovat vaarallisia ja pyrkivät hyötymään sinusta. Siinä ei lottovoittajalla ole paljoa sananvaltaa. Muutama päivä myöhemmin Pete sai melkein puukosta. Jos hän ei olisi ollut nopea juoksija, niin hän olisi varmaan kuollut.”

”Hän sai kyydin paikalliselta, joka ajoi hänet keskelle ei-mitään ja asetti veitsen hänen kaulalleen rahaa vaatien.”

Pako

lottovoittajan pako paratiisista

”Pete tyrmäsi hänet ja juoksi henkensä edestä. Hän sai kyydin länsimaalaiselta, joka vei hänet turvaan.”

”Uskon, että jos me jätkät emme olisi pysyneet yhdessä ja olisimme menneet rannalla yksin blondin tytön kanssa, niin mekin olisimme voineet joutua henkirikoksen kohteeksi.”

”Jos David olisi ollut toisen miehen kanssa, eikä blondin tytön, niin hän olisi todennäköisesti vielä hengissä.”

Veljekset joutuivat matkallaan myös tappeluun humalaisen britti-porukan kanssa.

”Lauma brittejä oli vuokrannut Thai-tytön ja Pete oli ajautunet heidän luokseen. He olivat niin kännissä, että luulivat Peten yrittävän viedä tämän tytön. Hän sai nyrkin iskun kasvoihinsa.”

”Siitä syntyi joukkotappelu ja paikallisetkin tunkivat mukaan tappelemaan. Heitä oli seitsemän ja meitä vain kolme. Tämä kaikki sai minut miettimään: ’Mitä helvettiä oikein teemme täällä Thai-helvetissä?'”

Thaimaan reissunsa jälkeen Matt suuntasi kotiinsa

Hän halusi taukoa lottovoittajan jet-set elämästään ja viettääkseen aikaa äitinsä Viviennen kanssa, joka työskentelee vieläkin kuuden punnan tuntipalkalla siivoojana.

”Maksoin hänen velkansa ja pyysin häntä lopettamaan siivoamisen. Hän ei kuitenkaan suostunut, koska rakastaa työtään,” Matt sanoo.

”Hän rakastaa keskustelemista vanhainkodin ihmisten kanssa – monilla heistä ei ole perhettä, joka tulisi käymään.”

”Äitini pelkäsi niin paljon minun hauskanpitoani ja maailmanympäri-ryyppäystä, että hän menetti painoa, eikä saanut yöllä nukutuksi.”

Entinen armeijan korpraali Matt sanoo käyttäneensä rahojaan fiksusti. Hän elää nimittäin sijoituksillaan, eikä tuhlaa varsinaista lottovoittoaan.

”Ihmiset ajattelevat, että tuhlaan rahani viinaan ja hauskanpitoon, kuten useat muut lottovoittajat – näin ei kuitenkaan ole käynyt. Saan tarpeeksi korkoa sijoituksistani, jotta voin kattaa niillä elämiseni.”