kiiltävät hiukset voi saada pomadella

Kiiltoa hiuksiin – Näin saat itsellesi kiiltävät hiukset

”Valitse oikea tuote hiuksillesi”

Yhä useammat miehet haluavat kiiltoa hiuksiin. Valitettavasti yhä useammin näkee myös rasvaisen näköisiä hiuksia johtuen siitä, että hiuksiin ollaan laitettu vääriä kiiltotuotteita. Kiiltävät hiukset eivät ilmesty siten, että napataan hyllyltä ensimmäinen kiilto-pomade ja hierotaan sitä hiuksiin. Väärillä tuotteilla hiuksista voi tulla tahmaiset, rasvaiset tai tummat – tai näitä kaikkia.

Tässä artikkelissa saavutamme kiiltävät hiukset valitsemalla oikeat kiiltotuotteet hiustentyypin perusteella.

Muotoilu ohjeet

Ennen kuin aloitat, niin on olemassa tiettyjä ohjeita, joita jokaisen tulisi noudattaa laittaessaan kiiltotuotteita hiuksiinsa. Ensinnäkin, mikäli laitat hiuksesi muotoon hiustenkuivaajalla niin muotoiluaine on syytä valita huolella.

Lyhyille hiuksille suosittelemme American Crew Ultramatte vahaa. Pidemmille hiuksille sopii hyvin L’Oreal Wild Stylers Beach Wave, Fudge Sea Salt Texturizing Spray tai Kevin Murphyn Hair Resort lisäämään paksuutta. Nämä tuotteet tekevät hiuksista notkeampia.

Muotoillessasi hiuksia, lisää kiiltotuote päähäsi aina sormia käyttämällä. Älä käytä kämmeniäsi tuotteen levittämisessä. Aloita levitys takaa ja siirry hiljalleen etupuolelle – tällä tavoin vältyt siltä, että edessä hiuksien latvat yleensä näyttävät rasvaisilta kiiltotuotteita käytettäessä.

Viimeisenä varmista, että olet levittänyt kiiltoa hiuksiin joka puolelle, etkä vain pelkästään päälaellesi, sillä silloin hiuksesi näyttävät kaksi värisiltä.

Kokoelma kiiltäviä hiustyylejä

Kiiltotuotteiden käyttäminen ei tarkoita sitä, että hiuksesi tulisi näyttää märiltä tai liukkailta. Maltillinen käyttö saa kiiltävät hiukset näyttämään terveemmiltä vieden nykyisen kampauksesi pykälän korkeammalle.

kiiltoa hiuksiin oikeilla aineilla

Tuotteet ohuille hiuksille

Tämä on vaikein hiustyyppi kiillottaa. Valmistautuminen on avain parhaisiin tuloksiin ohuiden hiuksien kanssa.

On tärkeää, ettet valitse liian kosteaa tuotetta, jossa on liikaa kiiltoa – silloin hiuksesi vain liimautuvat toisiinsa kiinni ja ne voivat alkaa näyttää entistä ohuemmilta.

Ohuisiin hiuksiin suosittelen käytettäväksi Kevin Murphy Super Goo -geeliä tai American Crewin Molding Clayta tai -Pomadea Nämä tuotteet antavat hiuksille luonnollista kiiltoa, eivätkä tummenna hiuksia liikaa.

 

Tuotteet paksuille hiuksille

Paksuille hiuksille suositellaan vahvempia ja raskaampia muotoilutuotteita, jotta niihin saa enemmän volyymiä ja kiiltoa.

Jotkut kampaajat kuivaavat ensin asiakkaan hiukset pyyhkeellä, jonka jälkeen he levittvät tuotteen päähän – tämä on hyvä vaihtoehto myös sinulle, jos omistat kuivat hiukset. Jos sinulla on terveän kosteat hiukset, niin voit huoletta kuivata hiukset hiustenkuivaajalla.

Kevin Murphy Hair Resort laittaa paksutkin hiukset muotoon. Tämän jälkeen voit laittaa hiuksiin kiiltoa antavan tuotteen.

Kiiltotuotteita löytyy paljon paksuille hiuksille. Takuuvarmoja valintojaovat Bumble & Bumble Sumo Wax, ja Baxter Of California Soft Water Pomade.

Riippumatta siitä, minkä tuotteen sitten valitsetkaan, niin suosittelen, että aloitat ottamalla pienen määrän ainetta käsiisi ja aloitat levittämisen hiuksien juurista. Kun juuret on käsitelty, ota lisää ainetta käsiisi ja käy sillä koko pää läpi. Näiden tuotteiden kerrostaminen antaa sinulle mahdollisuuden kontrolloida kiillon määrää.

Tuotteet siilille/kaljulle

Miksi suosittelen muotoilutuotteita siilin/kaljun omaavalle? Koska se ei pelkästään tuo kiiltoa siiliin, vaan myös estää päänahkaasi kuivumasta auringon paisteessa. Muotoiluvaha heijastaa auringon säteet pois päänahastasi ja auttaa sitä pysymään terveenä.

Levitä pieni määrä ainetta kämmeniisi ja käy koko pää läpi aineella. Siiliin/kaljuun suosittelen American Crew Pomadea tai Kevin Murphy Super Goo:ta.

 

Tuotteet pitkille ja kiharille hiuksille

Miehet, jotka omistavat kiharat tai pitkät hiukset, kärsivät todennäköisemmin hiusten kuivuudesta. Kuivat hiukset eivät kiillä.

Senpä takia näiden hiustyyppien omistajien tulee pitää erityistä huolta hiuksistaan, jotta ne näyttäisivät hyvinvoivilta ja kiiltäviltä. Kaikki alkaa oikean shampoon ja hoitoaineen käytöstä.

Jotta saisit kiiltävät hiukset, suosittelen käyttämään hoitavaa shampoota ja hoitoainetta. Jos huomaat, että hiuksesi rasvoittuvat usein juurista, niin kokeile laittaa päähän jätettävää hoitoainetta vain hiusten latvoihin.

Markkinoilla on myynnissä paljon erilaisia hiusöljyjä, jotka auttavat sitomaan kosteutta hiuksiin luoden kiiltävämpiä ja terveempiä hiuksia. Jos hiuksiesi väri on vaalea, tulevat hiuksesi kimaltelemaan, mutta jos ne ovat tummemmat, niin ne tulevat kiiltämään mahtavasti. Saatat huomata, että pelkkä hiusöljy riittää kiillon saamiseen.

Jos omistat kiharat tai tosi kuivat hiukset, niin kokeile föönata hiustenkuivaajalla hieman hiusöljyä hiuksiisi. Aluksi sinusta saattaa tuntua siltä, että hiuksesi tulevat näyttämään rasvaisilta, mutta nämä öljyt on suunniteltu imeytymään hyvin hiuksiin, jotta ne voisivat ravita ja pehmittää niitä. Lopputulos ei siis ole niin pahan näköinen, kuin mitä saatat aluksi luulla.

 

Yhteenveto

Kiiltoa antavilla tuotteilla voidaan luoda nykyaikaisia kampauksia, tai yksinkertaisesti antaa vaikutelma luonnollisista ja terveistä hiuksista. Kiilto sopii niin ananastukkaan, mullettiin kuin pitkiinkin hiuksiin.

Kaikkia yllä lueteltuja tuotteita voidaan käyttää yhdessä nykyisten tuotteidesi kanssa. Miksi et lisäisi kokoelmaasi hiusöljyä, jolla saat kosteutta ja samalla kiiltoa hiuksiisi?

Kuten useimmissa asioissa, tässäkin parhaan tuloksen saa, kun kokeilee uusia asioita ja tuotteita, ja valitsee niistä parhaat.